Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANTRENOR NOU Eșec al Simonei în primul meci de după suspendare

Publicat:
ANTRENOR NOU Eșec al Simonei în primul meci de după suspendare

Ne-am fi dorit cu toții ca sa obțina o victorie la revenirea ei oficiala pe terenurile de tenis dupa suspndarea nedreapta pe care a suferit-o pentru o presupusa utilizare a unor substanțe interzise. The post ANTRENOR NOU Eșec al Simonei in primul meci de dupa suspendare first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANTRENORUL SIMONEI HALEP Simona Halep a anunțat numirea lui Carlos Martinez ca prim antrenor angajat

12:06, 23.03.2024 - Simona Halep a anunțat numirea lui Carlos Martinez ca prim antrenor angajat, la revenirea in tenis dupa o pauza de un an și jumatate. The post ANTRENORUL SIMONEI HALEP Simona Halep a anunțat numirea lui Carlos Martinez ca prim antrenor angajat first appeared on Informatia Zilei .

MIAMI OPEN Simona Halep joaca in aceasta seara

17:11, 19.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) - Paula Badosa (26 de ani), meci din turul 1 de la Miami Open, se joaca in aceasta seara, nu inainte de ora 22:00, IN DIRECT pe Digi Sport 1. The post MIAMI OPEN Simona Halep joaca in aceasta seara first appeared on Informatia Zilei .

Simona Halep a plecat la Miami Open, primul turneu dupa un an de la suspendare. Jucatoarea de tenis are emoții mari: ”Nu știu ce o sa fie”

09:45, 11.03.2024 - Urmeaza cea mai importanta perioada din viața Simonei Halep! Jucatoarea de tenis a pornit inspre Miami Open, primul turneu dupa un an de pauza, in care a fost suspendata! Simona Halep a așteptat cu nerabdare sa se intoarca pe teren, astfel ca are emoții uriașe. Iata primele declarații!

VESTE BUNA Simona Halep va juca la Miami Open

18:15, 08.03.2024 - Fara puncte, ieșita din clasamentul WTA, Simona Halep  avea doua variante de a reveni rapid in circuitul profesionist. The post VESTE BUNA Simona Halep va juca la Miami Open first appeared on Informatia Zilei .

Fostul antrenor al Simonei Halep, reacție imediata: „S-a facut dreptate!”

18:15, 05.03.2024 - Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei Halep (32 de ani), a reacționat imediat dupa ce sportiva din Romania a caștigat la TAS și a scapat de suspendare de 4 ani dictata de Sport Resolutions. TAS i-a redus pedeapsa la 9 luni, dupa audierile care au avut loc in perioada 7-9 februarie. TAS a publicat…

Surse: Simona Halep, suspendare redusa de la 4 ani la 9 luni

17:36, 05.03.2024 - Simona Halep ar fi ieșit invingatoare! Pedeapsa pentru ea ar fi fost redusa de la patru ani, la noua luni, potrivit surselor Antena 3 CNN . Conform sursei pe care am menționat-o, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a deci și anularea probei de sange din pașaportul biologic al Simonei. Decizia vine…

RECORD IMPRESIONANT Massimiliano Allegri,  primul antrenor  italian de 1000  de puncte

08:35, 28.02.2024 - Odata cu victoria de duminica a echipei Juvetus Torino, 3-2 cu Frosinone, Massimiliano Allegri a devenit primul antrenor care a atins si depasit bariera de 1.000 de puncte cucerite in Serie A. The post RECORD IMPRESIONANT Massimiliano Allegri,  primul antrenor  italian de 1000  de puncte first appeared…

Simona Halep s-a dus la cina cu Patrick Mouratoglou

18:15, 08.02.2024 - Surpriza in cazul audierilor de la TAS. Marți, in prima zi a audierilor, Simona Halep a ieșit seara la cina alaturi de Patrick Mouratoglou, fostul sau antrenor cu care spunea ca nu a mai vorbit de luni bune și pe a carui echipa a dat vina pentru situația ei. Miercuri, in fața judecatorilor de la Tribunalul…


Ce parere ai despre aceasta stire?