Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANTONIA ţine cea mai NESĂNĂTOASĂ DIETĂ

Publicat:

s-a remarcat intotdeauna prin naturalete. Cu toate ca la varsta de 10 ani si-a inceput cariera de model din intamplare, a renuntat in favoarea muzicii.

Cand vine vorba despre intretinerea corpului, solista marturiseste, pentru RING, ca nu are o reteta speciala, dar are o perioada foarte agitata care nu-i permite sa ia proportii.

"Pentru a ma mentine in forma, n-am o reteta anume. Incerc sa fac sport, dansez, am grija de ceea ce mananc, merg la masaj, beau apa si, in general, incerc sa nu exagerez cu nimic. Am o perioada

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata orientala cu ridichi. Un preparat gustos pentru perioada postului

10:45, 02.05.2024 - Daca nu ai idee ce sa mai gatești pentru perioada postului, atunci pregatește rețeta de salata orientala cu ridichi. Este un preparat sanatos și gustos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Dieta de post de o zi, cu 1.200 kcalorii. Slabești fara infometare.

10:10, 18.04.2024 - Postul religios, deși poate sa reprezinte o perioada benefica pentru organism, este pentru mulți oameni o perioada in care mananca nesanatos. In general, o dieta de post poate sa conțina multe kcalorii provenite din grasimi și carbohidrați, foarte puține proteine și lipsuri mari de vitamine și minerale.

Dana Budeanu le-a ironizat pe femeile care mananca vegan de Paște: ”Au ele o rețeta de miel vegan, din ce?”

14:41, 01.04.2024 - Dana Budeanu a șters pe jos cu vedetele care spun ca nu consuma drob si friptura de Paste din motive de ”veganism”.Dana Budeanu și-a exprimat opinia in legatura cu femeile care adopta un stil de viața vegan și il promoveaza in perioada de Paște. In aceasta perioada, multe gospodine cauta rețete delicioase…

Rețeta de prajitura cu morcovi. Un desert delicios pentru perioada de post a Paștelui

19:45, 26.03.2024 - Suntem in perioada de post a Paștelui și ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de prajitura cu morcovi. Este un desert delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de salata de vinete cu ardei copți. Preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada

09:36, 07.02.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu ardei copți. Este preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?