Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antena 3, cea mai urmărită televiziune în ziua alegerilor prezidenţiale

Publicat:

Duminica, 16 noiembrie, romanii au iesit la vot pentru a decide noul presedinte, iar Antena 3 a fost aleasa ca principala sursa de informare. , pe targetul 18+ urban, aproape 5 milioane de telespectatori au urmarit cel putin un minut din programele Antena 3.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Ciolacu: Este exclus ca PSD sa nu aiba candidat propriu la prezidențiale

21:55, 06.06.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Antena 3, ca este exclus ca partidul sau sa nu aiba un candidat propriu la alegerile prezidențiale, in contextul in care se discuta informal despre scenariul ca PSD și PNL sa aiba candidat unic pentru Cotroceni.

VIDEO Marcel Ciolacu anunța datele alegerilor prezidențiale și a alegerilor parlamentare

14:25, 04.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu susține ca, indiferent de ceea ce se va intampla la alegerile locale, alegerile prezidențiale vor avea loc in 15 și 29 septembrie, iar alegerile parlamentare pe 8 sau 9 decembrie.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Stabilirea datei a alegerilor prezidențiale, adaugata pe agenda deputaților

10:41, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Stroe (PNL): „Nu discutam modificarea datei alegerilor prezidențiale. Este un subiect pe care il vom aborda dupa data de 9 iunie”

09:55, 04.05.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionuț Stroe, a respins intr-o intervenție pentru B1 TV , ca se discuta in coaliție mutarea alegerilor prezidențiale. Acesta a precizat ca nu se discuta modificarea datei alegerilor prezidențiale, acestea fiind un subiect care va fi discutat de PSD-PNL dupa alegerile locale:…

Antena 3, contrazisa partial

06:55, 04.05.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a afirmat, vineri seara, ca nu se discuta acum modificarea datei alegerilor prezidentiale, ”este un subiect pe care il vom aborda dupa data de 9 iunie”. ”Este doar o speculatie care se face in legatura cu aceste alegeri. In momentul de fata cu totii evoluam…

Rareș Bogdan, despre candidatura lui Ciuca la prezidențiale: 'Nu are ce face, ca il obligam'

20:55, 30.03.2024 - Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat sambata seara, la Antena 3, intrebat daca este posibil ca PSD sa susțina candidatul PNL la prezidențiale, ca președintele PNL Nicolae Ciuca este „obligat” de partid sa candideze la prezidențiale. „Vom vedea rezultatul alegerilor europarlamentare și…

Legea privind devasansarea alegerilor prezidențiale, constituționala. Scrutinul va putea fi organizat in septembrie

14:36, 20.03.2024 - Curtea Constituționala (CCR) a anunțat ca proiectul de lege privind posibilitatea organizarii alegerilor prezidențiale in luna septembrie nu are probleme de constituționalitate, fiind respinsa sesizarea USR. Inițiativa va merge pentru promulgare la șeful statului.

Putin a votat online, din biroul sau, in prima zi a alegerilor prezidențiale din Rusia

21:25, 15.03.2024 - Vladimir Putin a votat online vineri, in prima zi a alegerilor prezidentiale menite, in absenta opozitiei, sa il realeaga pentru un nou mandat, la cincilea, care va avea o durata de sase ani, in virtutea amendamentelor constitutionale din 2020, potrivit AFP si EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?