Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANRE dezminte informațiile despre posibile majorări de tarife: „Este un fals care are ca scop inducerea în eroare a consumatorului”

Publicat:

In contextul, informațiilor aparute in presa referitor la majorarea tarifelor la gazele naturale și energia electrica, Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica informeaza ca este un fals care are ca scop inducerea in eroare a consumatorului. „ANRE nu a discutat și nici nu are in plan o decizie privind o astfel de majorare de tarife”, se arata intr-un comunicat de presa.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețul la motorina a scazut pina la cel mai mic nivel din acest an

12:01, 05.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) constata ca trendul general care a inceput in a doua jumatate a lunii aprilie, manifestat printr-o scadere constanta a prețurilor la carburanți, ajunge sa aduca cele mai mici prețuri din acest an. Prin urmare, prețul actual la motorina inregistreaza…

ANRE: Piața carburanților s-a stabilizat 

15:26, 24.05.2024 - Piața carburanților s-a stabilizat pe fondalul așteptarilor asupra urmatoarelor decizii OPEC+. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta o stabilizare și chiar o anumita descreștere a prețurilor la carburanți, grație evoluției cotațiilor Platts inregistrate pe bursele internaționale…

Prețul benzinei scade cu inca 8 bani: Și motorina va fi mai ieftina, maine

12:26, 16.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța pentru maine, 17 mai, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 8 bani mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 banuți.

Mergeți la PECO in weekend: Prețurile la carburanți scad in urmatoarele trei zile

10:41, 10.05.2024 - Atenție, șoferi, nu faceți plinul astazi. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța ca atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova.

Scumpiri la benzina și ieftiniri la motorina: Ce prețuri anunța ANRE pentru maine la pompa

12:15, 18.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 19 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 2 bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu noua bani mai puțin.

Prețuri stabile la carburanți: Cat vor costa maine benzina și motorina

12:55, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 2 bani, iar motorina mai ieftina cu 1 banuț.

Kremlinul a instruit presa de stat sa sublinieze posibile „urme ucrainene” in informațiile despre atacul terorist de la sala Crocus. Putin: partea ucraineana „pregatea o fereastra”

15:05, 23.03.2024 - Publicațiile ruse loiale au primit instrucțiuni de la Administrația Prezidențiala Rusa pentru a sublinia posibile „urme ucrainene” in informațiile pe care le dau publicitații despre atacul terorist din sala de spectacole Crocus de langa Moscova.

Tarife noi pentru caldura: cit vor achita consumatorii din Chișinau și Balți 

11:01, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a examinat cererile Termoelectrica și CET-Nord, de a reduce tarifele la caldura pentru chișinauieni și balțeni. Instituția a decis pe 19 martie sa aprobe noi prețuri pentru energia termica livrata consumatorilor. Astfel, consumatorii din capitala…


Ce parere ai despre aceasta stire?