Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anonymous a atacat site-ul inchisorilor americane private

Publicat:

Hackerii din gruparea Antisec, din cadrul Anonymous, au spart site-ul companiei , care administreaza inchisorile privatie din .

Hackeri care se recomanda ca reprezentand miscarea Anonymous si gruparea Antisec au spart site-ul sambata, conform unui anunt postat pe Twitter.

Mesajul, postat vineri seara pe site-ul de microblogging, arata ca site-ul companiei a fost spart in cadrul unui protest fata de tolerantei statului fata de inchisorile private.

"Inchisorile private exista pentru a face bani. Profita de pe urma faptului ca au cat…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 812. Rusia spune ca a doborat rachete americane ATACMS cu care Ucraina ar fi atacat Crimeea

09:41, 15.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 812. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut partenerilor occidentali sa accelereze livrarile de arme promise, in condițiile in care Kievul incearca sa respinga o noua ofensiva ruseasca in nord-estul țarii.

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Israelul a atacat in aceasta dimineața Iranul, afirma surse americane multiple citate de presa internaționala

12:11, 19.04.2024 - UPDATE – Israelul a atacat in aceasta dimineața Iranul, afirma surse americane multiple citate de presa internaționala. Ar fi fost vizata o ținta din provincia Isfahan, unde se afla mai multe obiective care țin de programul nuclear iranian, inclusiv uzina subterana de imbogațire a uraniului de la Natans.…

Mesajul secret pe care Iranul l-a transmis SUA, in contextul atacului cu drone și rachete asupra Israelului – VIDEO

10:20, 15.04.2024 - Iranul a transmis pe canale private un mesaj catre Statele Unite. S-ar fi intamplat chiar in timp ce dronele și rachetele sale se indreptau spre Israel. Iranul a transmis pe canale private un mesaj catre Statele Unite chiar in timp ce dronele și rachetele sale se indreptau spre Israel. Declarații in…

Mesajul SUA, dupa prima achizitie de gaze din Statele Unite: Continuam sa ajutam Moldova sa se elibereze de santajul energetic

17:50, 02.04.2024 - Statele Unite ale Americii au felicitat Guvernul RM și Energocom pentru prima achiziție de gaz din SUA. „Continuam sa sprijinin eforturile Moldovei de a se elibera de șantajul energetic și de a-și asigura calea catre un viitor european”, se arata in comunicatul Ambasadei SUA la Chișinau.

SUA au avertizat Rusia despre un atentat terorist care ar viza "mari adunari". Kremlinul a ignorat mesajul

08:35, 23.03.2024 - Statele Unite au avertizat Rusia in martie cu privire la un atac terorist care ar putea sa vizeze "mari adunari" la Moscova, a transmis Casa Alba, la cateva ore dupa atentatul in care au murit peste 60 de oameni.

De ce a atacat ISIS-K un teatru din Moscova și ce se știe despre aceasta grupare. Explicațiile specialiștilor

08:26, 23.03.2024 - Statele Unite dispun de informații care confirma revendicarea de catre Statul Islamic a unui atac armat mortal la un concert din apropierea Moscovei, vineri, a declarat un oficial american pentru Reuters.

OCDE recomanda pensii private, pentru zile negre

13:55, 14.03.2024 - Saptamana aceasta, Romania gazduiește o delegație a Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economica (OCDE), cunoscuta și sub denumirea de „grupul țarilor dezvoltate”. Vizita este esențiala pentru stabilirea politicilor economice, un accent deosebit fiind pus pe consolidarea sistemului de pensii…


Ce parere ai despre aceasta stire?