Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Animal print, în vogă pe final de vară! Uite cum să îţi compui o ţinută stilată!

Publicat:

Rochie animal print


ne propune o tinuta hot, pentru un weekend de neuitat! O rochie maxi animal print, din matase fluida, cu delicate pliseuri, ce arata excelent accesorizata cu bijuterii masive, aurii.

Sandalele negre, cu barete, sunt alegerea perfecta, iar palaria cu boruri ample da o nota de mister si senzualitate tinutei.

Daca mergi la mare, adopta aceasta tinuta seara, la o petrecere pe plaja. Daca ramai in oras, alege sa fii o aparitie exotica la plimbarea de seara!



o gasiti aici

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriașa! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei

09:11, 22.05.2024 - Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriașa! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei Continue reading Katy Perry a urcat pe scena intr-o rochie uriașa! Ce fețe au fost imprimate pe ținuta ei at Tabu.

Zilele Portilor Deschise la BNR, la final de saptamana

13:45, 16.04.2024 - Banca Nationala a Romaniei organizeaza, joi si vineri, a patra editie a evenimentului „Zilele Portilor Deschise”, mai multe sucursale si agentii ale BNR din teritoriu fiind deschise pentru public.

Trenduri in sandale de vara: culori, modele și materiale la moda

12:16, 15.04.2024 - Vara se apropie cu pași repezi, iar daca vrei sa pașești cu stil in sezonul estival ai nevoie de pantofi potriviți anotimpului. Așadar, este momentul sa iți actualizezi garderoba cu cele mai recente trenduri in materie de sandale!Afla care sunt culorile, modelele și materialele la moda in acest sezon…

Zodiile care primesc o lumina astrala de invidiat. Li se va schimba complet viata la final de aprilie 2024

10:35, 10.04.2024 - Eclipsa de soare de pe 8 aprilie a venit cu o serie de modificari in viața mai multor nativi. Perioada urmatoare va fi una excepționala, pentru ca Universul iși va redirecționa luminile stralucitoare catre cinci semne zodiacale. Nimic din tot ceea ce faceau pana acum și iși doreau cu ardoare nu va mai…

Caz incredibil la Constanta!: Un fals politist facea controale pe litoral si cerea bani pentru a nu da amenzi

09:55, 03.04.2024 - Facem precizarea ca pe parcursul intregului proces penal, persoanele cercetate beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie.Final de ancheta in cazul unui barbat din Constanta suspectat de inselaciune si uzurparea de…

(foto) Georgina Rodriguez a defilat intr-o rochie cu numele iubitului ei pe piept: Partenera lui Ronaldo a intors toate privirile la Saptamana Modei de la Paris

15:25, 06.03.2024 - Georgina Rodriguez a defilat intr-o rochie cu numele iubitului ei pe piept. Partenera lui Cristiano Ronaldo a intors toate privirile la Saptamana Modei de la Paris 2024. Ținuta modelului celebru a avut și un autograf de la partenerul sau, scrie catine.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?