Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anica a fost, de fapt, ucisă. Ce scrie în autopsia femeii care a dispărut în Italia și a fost găsită moartă

Publicat:

Anica a disparut in Italia, iar mai apoi a fost gasita fara viața. De atunci și pana acum au ieșit la iveala o mulțime de informații tulburatoare despre modul in care a murit. Cea mai șocanta dintre acestea este faptul ca romanca a fost ucisa, de fapt. Iata ce scrie in autopsia Anicai, la puțin timp dupa ce a fost gasita.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz ingrozitor in Italia. O romanca a fost gasita moarta in casa. Care ar fi cauza decesului

10:10, 03.05.2024 - O romanca și-a gasit sfarșitul cu cateva zile inainte de Paște, in Italia. Aceasta a fost gasita moarta intr-o locuința in care mai stateau și alte persoane, venite in vizita. Polițiștii au efectuat cercetari la fața locului, pentru a afla care ar fi cauza decesului.

Presupusul criminal al femeii gasita moarta pe un camp din Dambovița a fost reținut pentru 24 de ore. Au fost gasite urme de sange in casa lui

20:35, 11.04.2024 - Presupusul criminal al femeii gasite moarta pe un camp din Dambovița a fost reținut pentru 24 de ore! In urma perchezițiilor de joi, oamenii legii au gasit in casa lui pete de sange. Barbatul suspectat urmeaza sa fie audiat și prezentat instanței.

Femeie gasita moarta intr-o biserica din Italia, dupa a mers acolo sa caute fantome in urma unei provocari de pe TikTok

15:50, 11.04.2024 - O frantuzoaica in varsta de 22 de ani, al carei cadavru lipsit de sange a fost gasit in weekend intr-o biserica abandonata din Valle d'Aosta din nordul Italiei, cauta o casa bantuita de fantome, informeaza News.ro, conform CNN.

Femeia ucisa și gasita pe camp langa autostrada era prostituata. Iubitul femeii a fost eliminat din lista de suspecți

14:36, 10.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul femeii ucise, tranșate și aruncate pe un camp langa București. Din cercetarile facute de polițiști pana la acest moment a reieșit faptul ca aceasta era prostituata.

Crima pasionala la Timisoara? O studenta la Medicina, gasita moarta intr-un apartament

15:15, 23.03.2024 - Caz macabru la Timisoara: o tanara de 21 de ani, studenta la Medicina, a fost gasita moarta, intr-un apartament. Poliția are un suspect principal. Conform primelor informații din ancheta, tanara ucisa avea 21 de ani, era din Baia de Arama si a murit dupa mai multe lovituri de cutit. Suspectul principal,…

Studenta gasita moarta intr-un apartament din Timișoara. Iubitul este suspectul de crima

09:51, 23.03.2024 - Anchetatorii au stabilit ca studenta gasita moarta intr-un apartament din Timisoara a fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit. Politistii au si un suspect, iubitul fetei, student si el la Medicina, la fel ca ea. Potrivit anchetatorilor, tanara ucisa avea 21 de ani, era din Baia de Arama  si a murit…

Tragedie la Recea. Femeie gasita moarta in fantana

09:20, 15.03.2024 - O femeie a fost gasita moarta in fantana unei gospodarii din localitatea Recea. Cadavrul femeii a fost descoperit ieri de un localnic, barbatul anunțand autoritațile. Potrivit polițiștilor, femeia este o localnica in varsta de 59 de ani din localitatea Recea. Polițiștii au inceput o ancheta, iar cadavrul…

O romanca de 44 ani, gasita moarta intr-o magazie din Italia. Autoritațile au inceput investigațiile

09:00, 14.03.2024 - O romanca de 44 ani a afost gasita fara suflare intr-o magazie din Italia. Femeia se afla la locul de munca și nu se știe cum s-a produs o altfel de nenerocire. Colegul sau, tot raman, a fost cel care i-a descoperit trupul neinsuflețit și a alertat autoritațile.


Ce parere ai despre aceasta stire?