Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei Ivan a reacționat, după Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0: „Mai avem foarte multe de lucrat”

Publicat:

a reacționat, dupa Hermannstadt 1-0. Fotbalistul din echipa lui a vorbit despre partida in care a reușit sa marcheze un gol, din lovitura de la 11 metri. s-a impus pe teren propriu impotriva celor de la Hermannstadt, cu scorul de 1-0. Astfel, Laurențiu Reghecampf a obținut […] The post a reacționat, dupa Hermannstadt 1-0: „Mai avem foarte multe de lucrat” appeared first on .

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Stiti care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a facut praf pe Ovidiu Hategan: „Sa ne retrogradeze cum au facut-o cu Mititelu!”

00:01, 14.05.2024 - Mihai Rotaru l-a facut praf pe Ovidiu Hategan la finalul meciului Farul – Universitatea Craiova, scor 3-3, din penultima etapa a play-off-ului Ligii 1. Patronul oltenilor a lansat un atac teribil la adresa arbitrului din cabina VAR. Farul lui Gica Hagi a deschis scorul din penalty, in minutul 35. Andrei…

Reghecampf, mesaj EXPLOZIV pentru Rotaru: „Nu am ce sa platesc, nu ma poate obliga nimeni”

20:20, 10.04.2024 - Laurențiu Reghecampf a oferit o prima reacție dupa ce a primit interzis sa mai antreneze in Romania. In septembrie 2023, el pleca de la Universitatea Craiova și semna cu Al Tai fara sa plateasca clauza din contractul cu oltenii. Mihai Rotaru l-a reclamat pe Reghecampf la FRF, iar Comisia de Etica din…

Ce suma trebuie sa plateasca Laurențiu Reghecampf pentru a antrena in Europa. Antrenorul a parasit FC Craiova anul trecut: ”Sunt mulți bani”

17:35, 08.04.2024 - Laurențiu Reghecampf risca sa nu mai antreneze echipele din Europa, daca nu va plati o suma uriașa lui Mihai Rotaru, in urma procesului cu FC Universitatea Craiova. Tehnicianul nu a fost prezent nici la ultimul meci al formației Al-Tai, astfel ca au aparut mai multe speculații.

Edi Iordanescu, probleme inaintea meciurilor amicale - Fotbalistul care va inlocui un titular

15:31, 20.03.2024 - Selectionerul Edward Iordanescu a decis, miercuri dimineata, sa il cheme la lotul national pe Raul Oprut, fundasul stanga legitimat la AFC Hermannstadt, dupa ce Nicușor Bancu (Universitatea Craiova) a acuzat probleme medicale, informeaza FRF.

Diagnosticul primit de Stefan Baiaram dupa duelul din careu cu Alexandru Albu, in urma caruia Rotaru a spus ca „i-a spart nasul”!

12:00, 06.03.2024 - Mihai Rotaru a declarat dupa derby-ul Universitatea Craiova – Rapid 1-1 ca Alexandru Albu i-a „spart nasul” lui Baiaram. Iata diagnosticul primit de Stefan Baiaram dupa duelul din careu cu Alexandru Albu. Ceea ce anticipa Mihai Rotaru s-a confirmat. Diagnosticul arata ca Baiaram a suferit o fractura.…

Ion Craciunescu s-a contrat in direct cu Mihai Rotaru. Ironii pentru patronul Universitatii Craiova: „Ma chemati la meditatii”

00:06, 05.03.2024 - Ion Craciunescu s-a contrat in direct cu Mihai Rotaru. Fostul arbitru si patronul Universitatii Craiova au analizat mai multe faze litigioase din derby-ul Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Craciunescu l-a ironizat pe Rotaru in timp ce milionarul isi exprima opinia in privinta unor posibile penalty-uri…

Vassaras a recunoscut » Doua greșeli majore de arbitraj in ultimele doua zile din Superliga: „Penalty acordat in mod eronat!”

19:01, 28.02.2024 - Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a semnalat doua erori majore in meciurile Universitatea Craiova - FC Voluntari, scor 2-1, și Dinamo - FC Hermannstadt, scor 1-0. Universitatea Craiova - FC Voluntari a fost un meci cu multe decizii controversate luate de brigada lui Adrian…


Ce parere ai despre aceasta stire?