Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Tonciu, atac dur la adresa femeilor! Bruneta a stârnit reacții cu mesajul ei: ”Vă dau clasă din orice poziție” / FOTO

Publicat:

a spus lucrurilor pe nume! Dupa ce a analizat ce s-a intamplat in jurul ei, bruneta a transmis un mesaj dur la adresa femeilor, chiar daca a riscat ca mesajul ei sa starneasca reacții controversate! a ieșit la atac!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Fara voi, nimic nu ar avea sens”: Mesajul lui Igor Dodon, adresat femeilor cu ocazia sarbatorii de 8 martie

11:06, 08.03.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon a venit cu un mesaj de ziua Internaționala a femeii. „Femeia este inceputul tuturor inceputurilor, o sursa de inspirație și cel mai puternic sprijn al nostru”, a scris Igor Dodona pe pagina de facebook.

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Cum a fost filmata Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, in timpul unui concert al artistului. Ce a starnit reacții puternice

15:55, 29.02.2024 - Un videoclip in care apare Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la un concert al artistului a generat o mulțime de reacții puternice din partea fanilor. Imaginile cu superba bruneta au luat prin surprindere oamenii din mediul online.

REACȚII POLITICE Președintele CJ Covasna, critici la adresa lui Marcel Ciolacu

12:05, 27.02.2024 - Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Covasna, Tamas Sandor (foto), lider al organizatiei judetene a UDMR, a afirmat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ... The post REACȚII POLITICE Președintele CJ Covasna, critici la adresa lui Marcel Ciolacu first appeared on Informatia Zilei .

Star Matinal. Cristina Spatar, cuvinte de lauda la adresa soțului ei. Vicențiu Mocanu ii face toate poftele vedetei: „Doresc tuturor femeilor așa un partener” / VIDEO

09:40, 22.02.2024 - Cristina Spatar a adus cuvinte de lauda la adresa soțului ei. Vicențiu Mocanu ii face toate poftele vedetei, iar ea este acum implinita din toate punctele de vedere. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, artista a facut declarații despre partenerul ei de viața. Iata ce a marturisit…

Monica Tatoiu, in carje dupa ce a fost operata de urgența. Imaginea care a starnit numeroase reacții

13:40, 15.02.2024 - Monica Tatoiu anunța recent ca va suferi o intervenție chirurgicala la genunchi, urmand sa stea cateva zile internata. Acum, ea a fost externata și a publicat și primele imagini dupa operația complicata.


Ce parere ai despre aceasta stire?