Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Podărescu vrea să uite complet de trecut. Ce momente grele a traversat bruneta în urmă cu doar câțiva ani: ”Am încheiat definitiv acel capitol”

Publicat:

a trecut prin clipe de coșmar in urma cu doar cațiva ani, insa acum viața brunetei a revenit pe un fagaș normal. Vedeta susține ca a incheiat definitiv capitolul urat pe care l-a traversat și acum se gandește doar la prezent și viitor. Care au fost momente cumplite prin care a fost nevoita sa treaca.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Andreea Marin a renunțat la dieta! Care au fost cele mai grele momente pentru vedeta / VIDEO

22:50, 17.04.2024 - Andreea Marin ne dezvaluie motivul pentru care a renunțat le dieta. Vedeta și-a pus in gand sa ajunga la greutatea din liceu. Care au fost cele mai grele momente pentru ea, dar și ce face Zana pentru a se menține in forma.

Ambasadorul Rusiei la București și-a incheiat mandatul dupa moartea soției / Valeri Kuzmin a plecat definitiv la Moscova

18:10, 11.04.2024 - Ambasadorul Federatiei Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, si-a incheiat misiunea diplomatica in Romania si a plecat definitiv la Moscova.Soția ambasadorului Federației Ruse in Romania, Valeri Kuzmin, a murit marți dimineața, pe fondul unor probleme medicale.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Crina Abrudan, secretul unei siluete de invidiat la 46 de ani! Alimentul la care a renuntat definitiv, nu oricine poate face asta: „M-am obisnuit” EXCLUSIV

15:41, 06.03.2024 - Crina Abrudan se numara printre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz. Fosta prezentatoare Tv are 46 de ani, dar pare de 20! Vedeta reușește sa nu iși arate varsta și pare ca ține timpul in loc! Crina a fost prezenta la evenimentul “Fashion Moments” by Alin Galațescu și ne-a oferit un interviu…

EXCLUSIV. Minodora a fost operata in urma cu doar cateva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cantareței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și in depresie”

22:55, 20.02.2024 - Minodora a ajuns pe mainile medicilor in urma cu doar cateva zile, iar cantareața a stat timp de patru ore in operație. Artista vorbește pentru prima data, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu care s-a confruntat și numește intervenția ca fiind cea mai grea de pana acum. Ce s-a intamplat…

Andreea Podarescu, declarații exclusive dupa ce a ieșit victorioasa in procesul cu tatal fiului ei! De ce urmeaza bruneta sa mearga din nou in instanța: ”Sunt drepturile copilului”

12:00, 13.02.2024 - Andreea Podarescu a ieșit invingatoare intr-unul dintre procesele impotriva fostului ei iubit, barbatul cu care are un copil, dar care niciodata nu s-a implicat in creșterea micuțului. Vedeta face declarații exclusive dupa caștigarea procesului și spune ca nu se va opri aici. Cat mai are sa-i datoreze…

Momente grele pentru Natalia Mateuț. Un suflet apropiat al coprezentatoarei de la Xtra Night Show a murit astazi / FOTO

18:05, 05.02.2024 - Natalia Mateuț nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce astazi un suflet apropiat ei a murit. Vedeta spune ca era atașata de el și avea mare grija de fiecare data, așa cum s-a intamplat și in ultimii trei ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?