Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Marin, primele declaraţii despre noul iubit: "Am avut câteva luni înainte să afle presa. Iubesc matur"

Publicat:

a trecut prin momente grele, dar a reusit sa treaca peste ele cu optimism si zambetul pe buze. Acum, vedeta are motive de bucurie si se bucura de o etapa noua in viata ei, alaturi de iubitul , un barbat de 32 de ani.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gimnasta lui Putin, primele declarații dupa desparțirea de țarul de la Kremlin: „Daca iți spune conducerea sa nu te duci, atunci nu te duci”

16:50, 09.05.2024 - La inceputul acestui an, Alina Kabaeva a fost din nou in centrul atenției, fiind subiectul unor zvonuri care au captivat presa internaționala. Se spune ca Alina ar fi avut o relație secreta cu președintele rus Vladimir Putin timp de aproximativ doua decenii, din care ar fi rezultat doi copii.Cu toate…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Vladuța Lupau, primele declarații dupa ce a anunțat ca este insarcinata a doua oara. Artista și soțul ei și-au dorit sa devina din nou parinți: „Te iubesc, minune”

21:45, 23.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus se pregatesc de un nou capitol in viața lor. Cei doi voiau sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa se indeplineasca. Artista este insarcinata din nou și a dat marea veste in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a pregatit un moment special pentru…

Paulina lanseaza albumul „Te iubesc, te urasc”

20:30, 20.03.2024 - Paulina prezinta cel de-al treilea album din cariera, „Te iubesc, te urasc”, iar pe data de 22 martie, va susține un concert extraordinar de lansare la Arenele Romane din București. Albumul „Te iubesc, te urasc” pastreaza tradiția lansarilor din primele luni ale anului, la fel ca primele doua materiale,…

Dan Șucu, primele declarații dupa ce președintele Rapidului a fost „saltat” de mascați

19:16, 14.03.2024 - Dupa ce președintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost „saltat” de mascați intr-un dosar privind introducerea de materiale pirotehnice la meciurile de fotbal, patronul giuleștenilor, Dan Șucu, a susținut o conferința de presa in care a explicat situația din club. „Maica ta, Hristoase! De ce sa fie cel…

Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite”

09:25, 23.02.2024 - Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite” Continue reading Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite” at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?