Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Mantea, COMPLET DEZBRĂCATĂ. IMAGINI NECENZURATE cu vedeta, FĂCUTE PUBLICE FOTO

Publicat:

Unii dintre cei care dețin site-uri cu caracter pornografic se folosesc de imaginea sexy a pentru a-și promova paginile, scrie cancan.ro. se confrunta de mai multa vreme cu aceasta problema "delicata", dupa cum recunoaște chiar ea. Spune ca nici nu-i mai pasa, fiindca este vorba despre o lupta nesfarșita, zadarnica.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis, despre sansele la o funcție europeana: „Discuțiile la NATO sunt in toi. Nu pot fi facute publice”

11:21, 23.05.2024 - „Nu au avut loc alte discuții pentru alta funcție”, a dat asigurari Klaus Iohannis, in condițiile in care se specula ca președintele ar putea fi interesat de alta funcție europeana. Klaus Iohannis, despre amenințarile la adresa securitații Romaniei: „Militarii se pregatesc pentru toate situațiile posibile”

Cum s-a schimbat fiul Andreei Mantea in ultima perioada. Vedeta rupe tacerea. „Mi-a rupt multe bijuterii. Il las in pace sa face ce vrea”

12:55, 08.05.2024 - Fiul Andreei mantea și a lui Cristian Mitrea are aproape 9 ani și iși surprinde zi de zi mama cu atitudinea lui și felul in care gandește la o varsta frageda. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvaluit care este relația ei cu david și cum s-a schimbat acesta in ultimul an.Andreea Mantea a avut un ajutor…

Amna, dezvaluiri neașteptate la 5 ani de la divorț. „E greu sa fii singur. Incerc sa le spun oamenilor”

14:25, 20.04.2024 - Amna și sotul ei au divortat in 2019, dupa 9 ani de casnicie. Cei doi au impreuna un baiat. Artista a dezvaluit recent cum este viata ei la cinci ani de la divort și ce a ajutat-o sa mearga mai departe. Vedeta a facut recent dezvaluiri tulburatoare despre viața de mama singura. Desparțirea de Cristi…

Coșmarul unei infidele. Razbunarea amantului a fost crancena: imaginile intime, facute publice

23:05, 29.03.2024 - O femeie a trait luni de zile un coșmar dupa ce a decis sa incheie relația extraconjugala cu un barbat caruia ii inchiriase o casa. Cand a aflat ca vrea sa puna capat relației, amantul le-a trimis filmari și poze compromițatoare soțului femeii și inclusiv fiicei sale de 13 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?