Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Bănică, agresată sexual. Prin ce a trecut vedeta: „Tremuram din toate încheieturile”

Publicat:

Cantareața Andreea Banica a dezvaluit ca a fost agresata sexual. Artista are in prezent o viața de vis alaturi de soțul ei, , cu care formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc, cei doi avand impreuna doi copii minunati. Prin ce coșmaruri a trecut vedeta in adolescența, citiți un pic mai […] The post Andreea Banica, agresata sexual. Prin ce a trecut vedeta: „Tremuram din toate incheieturile” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz pleaca in Franța. Anunțul facut de actrița. „Nu e vorba de timp, e important sa am inspirație”

16:01, 27.03.2024 - Dana Rogoz, in varsta de 38 de ani, are planuri mari pentru aceasta primavara. Pe langa faptul ca este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film, aceasta a regizat și scurtmetraje, care au de asemenea un succes rasunator. Vedeta va pleca in curand in Franța.„Urmeaza sa plecam la un festival,…

„iUmor”, 24 martie. Surprize pentru Cheloo in ediția din aceasta seara, chiar de ziua lui: „Ne-a amenințat sa nu-i luam nimic”

15:45, 24.03.2024 - Cheloo, cunoscutul artist și jurat la emisiunea „iUmor”, implinește astazi, 24 martie, varsta de 46 de ani. Vedeta de la Antena 1 va avea parte de o mulțime de surprize in ediția din aceasta seara a emisiunii din care face parte.Cel de-al șaselea episod al noului sezon „iUmor - Alege comedia”, difuzat…

Vedeta de pe Tik Tok, agresata in timp ce mergea prin mall. A refuzat sa dea autografe și a fost lovita: ”Au inceput sa ma impinga”

11:00, 13.03.2024 - O vedeta de la noi, virala pe Tik Tok, a ajuns sa fie victima agresiunii chiar in timp ce se plimba prin mall. Ea a fost oprita de doi tineri care au incercat sa faca o poza cu ea, insa pentru ca a refuzat, aceștia s-au razbunat. Prin ce momente de panica a fost nevoita sa treaca.

Vedeta de la Liverpool, agresata de o femeie

15:55, 24.02.2024 - ​Trent Alexander-Arnold (25 de ani) este tinta unei femei care il hartuieste cu scrisori si continut obscen. Situatia ar dura de cel putin un an, ceea ce l-a obligat pe jucatorul celor de la Liverpool sa ia masuri drastice pentru a-si proteja intimitatea.


Ce parere ai despre aceasta stire?