Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Balan s-a pozat GOALA! Fara sutien! „Ce mari sunt!”

Publicat:

timpul relatiei cu Keo, avea o imagine de fata cuminte, dar lucrurile s-au schimbat. Relatia dintre cei doi s-a terminat de ceva vreme, cintareata si-a gasit un nou iubit si in acelasi timp a reusit sa scape de inhibitii.

Frumoasa cantareata nu rateaza niciun moment si se pozeaza in ipostaze sexy, totul spre uimirea fanilor sai. In unele poze postate de vedeta pe un site de socializare, aceasta apare fara haine.

Fanii sai au avut pareri impartite in legatura cu poza blondei, majoritatea fiind negative.

&"Obribila…in halul asta?&",…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jador a spus adevarul despre relația cu Andreea Balan. Ce a recunoscut abia acum: „Pentru mine ai fost extraordinara”

20:50, 25.04.2024 - La mai bine de un an de la momentul in care au fost surprinși in ipostaze ce au dat naștere unui val de speculații, Jador a spus adevarul despre relația cu Andreea Balan. Cantarețul a facut o marturisire neașteptata. Ce mesaj i-a transmis artistei. Dezvaluire neașteptata, dupa un an de speculații Acum…

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Tatal Andreei Balan, despre schimbarile prin care a trecut fiica lui de cand e intr-o relație cu Victor Cornea: „Nu aveau niciun sens certurile cu George”

09:36, 08.04.2024 - Sandel, tatal Andreei Balan, a vorbit intr-un interviu pentru cancan.ro despre fiica lui. Artista radiaza de fericire de cand este intr-o relație cu Victor Vlad Cornea, tanarul jucator de tenis.Relația dintre Andreea Balan și tatal ei nu a fost intotdeauna lapte și miere, insa cei doi au acum o relație…

Soția lui Pepe a vorbit despre relația cu artistul. Ce se intampla in casnicia lor. „Ne-am asumat asta. Sunt momente cand el este mai dur”

11:15, 27.02.2024 - Pepe și Yasmine formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit in secret, chiar inainte sa devina parinți, iar acum, aceștia fac noi declaratii despre cum merg lucrurile in relația lor.Yasmine Ody i-a daruit lui Pepe un baietel, in urma cu doi ani, iar de atunci viața…

George Burcea și-a revazut fetițele. Imaginea care i-a induioșat pe fanii fostului soț al Andreei Balan VIDEO

16:15, 25.02.2024 - Cu toate ca George Burcea și Andreea Balan nu mai formeaza de mult timp un cuplu, pe cei doi ii leaga fetițele pe care le au impreuna: Ella și Maya. Recent, copilele și-au revazut tatal, iar actorul a postat pe Instagram imagini cu momentul reintalnirii.

Andreea Raicu a renunțat la sutien și a pozat provocator. Cum au reacționat urmaritorii

16:10, 15.02.2024 - Andreea Raicu a postat pe rețelele de socializare doua imagini care au starnit imaginația urmaritorilor. Fara sutien și intinsa pe o canapea cu lenjerie alba, singurul accesoriu de pe trupul dezgolit al vedetei a fost doar un colier.


Ce parere ai despre aceasta stire?