Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Bălan: «La 12 ani deja umpleam stadioane cu Andreea Antonescu»

Publicat:

a renuntat la modestie si si-a adus aminte intr-un interviu de vremurile cand trupa Andre strangea mii de fani la concerte.

Dupa un concert sustinut la Arad, Andreea a acordat un interviu reporterilor de la Adevarul in care a vorbit despre proiectele ei de viitor, despre ce anume o tine in forma dar si despre perioada cand facea parte din trupa Andre. Intrebata cum se face ca rezista de atatia ani pe piata muzicala din Romania, Andreea a argumentat ca numele ei este un brand care atrage.

"E buna intrebarea (rade)... E…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU. De ce a aparut curentul antivaccinist in Romania și cum poate fi neutralizat

05:25, 29.04.2024 - Intr-un interviu acordat pentru „Adevarul“, Robb Butler, director al Diviziei de boli transmisibile, mediu si sanatate din cadrul OMS Europa, a vorbit despre cum se naște mișcarea antivaccinista, dar și despre cum poate fi combatuta.

Romania se confrunta cu cel mai mic procent de absolvenți de studii superioare din Uniunea Europeana

09:40, 15.04.2024 - Exista diferențe semnificative in ceea ce privește nivelul de educație al populației din diferite țari. Datele furnizate de Eurostat și citate de Adevarul.ro ofera o perspectiva asupra acestor disparitați educaționale, evidențiind variații semnificative in ponderea persoanelor cu studii superioare și…

Interviu cu trupa clujeana Mano&Gregor, singura formație de Indie Folk din Romania: „Pentru noi a fost foarte important ca ceea ce gandim despre lume sa fie compuse in piese”

08:26, 08.04.2024 - In lumea muzicii, exista intotdeauna loc pentru noi voci care sa iși faca auzita prezența și sa impartașeasca povești unice. In 2022, pe scena muzicala din Romania a aparut o astfel de voce și anume trupa Mano & Gregor.

Eroul Romaniei U21 in victoria cu Armenia, interviu pentru GSP dupa meci: ,Cu siguranța, acest gol imi va marca intreaga cariera de fotbalist!”

16:10, 26.03.2024 - Romania U21 a caștigat dramatic pe terenul Armeniei U21, scor 1-0, in etapa cu numarul 6 din preliminariile EURO 2025, eroul „tricolorilor” fiind Cristian Mihai. Mijlocașul ofensiv de 19 ani de la UTA Arad a dat lovitura pe final, marcand singurul gol al meciului in minutul 88. Dupa partida din Armenia,…

INTERVIU Preotul Laurențiu Lazar: „Incercam sa savarșim binele și sa invațam oamenii sa iubeasca”

09:55, 12.03.2024 - Preotul Laurențiu Lazar este o prezența remarcabila in domeniul social din Romania, activand inca din 1998 in diverse organizații și fundații, cu scopul de a sprijini și imbunatați viața persoanelor vulnerabile din comunitate.

Adio pensionarea anticipata. Cine sunt romanii care pierd aceasta facilitate

23:15, 11.03.2024 - Noi reguli privind pensionarea anticipata, din acest an. Concret, din luna septembrie unele categorii de angajați nu vor mai beneficia de pensionarea anticipata fara penalizare. Pensionarea anticipata fara penalizare va fi eliminata, conform noii Legi a Pensiilor, care intra in vigoare de la 1 septembrie…

Cum arata cel mai mare vagon fabricat, in anul 1968, la o fabrica din vestul Romaniei

15:50, 23.02.2024 - Anul 1968 a fost unul al invențiilor la Uzina de Vagoane din Arad. Atunci au fost fabricate in premiera vagonul restaurant și o instalație originala de incalzire a vagoanelor de calatori, dar și cel mai mare vagon construit vreodata in Romania.

Romania așteapta verdictul in procesul Roșia Montana. Despagubiri URIAȘE in cazul in care procesul va fi pierdut

09:15, 11.02.2024 - Romania a fost data in judecata dupa includerea zonei aurifere de la Rosia Montana in patrimoniul international UNESCO.Guvernul este pregatit pentru verdict, a declarat purtatorul de cuvant al Palatului Victoria.Mihai Constantin a adaugat ca este posibil si ca acest termen sa se extinda pana in luna…


Ce parere ai despre aceasta stire?