Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andra Gogan, dezvăluiri despre scandalul cu Selly din anul 2018: Familia mea suferea. Fratele meu s-a îmbolnăvit

Publicat:

a marturisit, in cadrul emisiunii "Interviurile lui Vitalie", cum fratele sau s-a imbolnavit in momentul in care a fost atacat de vloggeri, printre care s-a numarat si Selly, dupa lansarea piesei "Stricati o generatie".

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele Loredanei Chivu și fostul partener! Barbatul nu se lasa și "ataca" familia blondinei

22:50, 19.04.2024 - Scandalul dintre Loredana Chivu și fostul partener este departe de a se termina. Dupa ce barbatul i-a deschis nenumarate procese blondinei și a executat-o silit, acum ii "ataca" și familia. Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele fostei asistente tv și fostul iubit.

Marcel Ciolacu: „Pensiile vor crește in perioada urmatoare! Pensionarii trebuie sa fie ajutați de stat”

07:20, 07.04.2024 - „Nu a fost suficent ca pensiile au fost inghețate și ei furau și cumparau de miliarde vaccinuri și au trebuit sa ne dea o nenorocire și pe Nicușor Dan primar, sa stați și fara apa calda.Am venit anul acesta cu 13,8 la suta și anul acesta in septembrie vom veni cu recalcularea și cred ca mai mult ca…

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.

O garsoniera de 12 mp, data spre inchiriere. Val de reacții dupa ce proprietara a pus anunțul pe Internet: „Unde dorm?” / VIDEO

16:11, 02.04.2024 - O tanara a devenit virala pe TikTok, dupa ce a pus un anunț ca vrea sa inchiriere o garsoniera de 12 mp. Femeia promite ca locuința este 3 in 1, baia, livingul și bucataria fiind in același loc. Oamenii s-au amuzat pe seama acestui aspect, mulți dintre internauți spunand ca este mult prea mica.

Soc in Marea Britanie dupa anuntul printesei Kate ca sufera de cancer

09:20, 23.03.2024 - Dupa saptamani de zvonuri si speculatii, Marea Britanie este in stare de soc sambata dupa ce printesa Kate a dezvaluit ca sufera de cancer, deja numeroase persoane salutand curajul foarte popularei sotii a mostenitorului tronului, comenteaza AFP preluat de agerpres. Familia regala britanica se afla…

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Papa Francisc și-a anulat intalnirile de sambata, deoarece s-a imbolnavit de gripa

17:50, 24.02.2024 - Papa Francisc și-a anulat toate intalnirile de sambata deoarece s-a imbolnavit de gripa. Anunțul a fost facut de reprezentanții Vaticanului. Papa are o forma ușoara de gripa, au mai spus ei, potrivit Reuters.

Unul dintre cei mai talentați portari ai generației sale și-a anunțat retragerea

18:25, 22.02.2024 - Joe Hart (36 de ani), portarul lui Celtic, a decis sa iși incheie cariera la finalul sezonului actual. Anunțul cu privire la goalkeeperul care a aparat poarta naționalei Angliei intre 2008 și 2017, perioada in care a strans 75 de selecții, a fost facut pe site-ul oficial al ocupantei poziției secunde…


Ce parere ai despre aceasta stire?