Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anda Adam, lovită de GHINION? Ce s-a întâmplat în drum spre biserică | FOTO

Publicat:

La finalul cununiei civile, alaiul de nunta, la bordul unor mașini de lux, s-a indreptat spre biserica, insa pe drum nuntașii s-au... ratacit. Mai exact, șoferul primei mașini a greșit drumul, așa ca toți au fost nevoiți sa se intoarca pentru a porni pe drumul corect. Sa fie oare un semn nefast?

Altfel, cu o rochie de mireasa de printesa, cu trena lunga si un voal de cativa metri, a stralucit la nunta ei. Sotul ei, imbracat si el in alb, a privit-o pe tot parcursul ceremoniei civile si, la sfarsit, a sarutat-o cu foc.

Cununia civila a avut la loc la locatia in care…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sacrificii face Anda Adam pentru a ramane din nou insarcinata. Artista are 44 de ani și a luat o decizie importanta. „Au existat niște speculații”

12:55, 30.04.2024 - Anda Adam și Joseph Eudor Mohaci s-au casatorit civil la finalul anului 2022, iar acum se pregatesc de nunta. Artista și sotul ei vor sa devina cat mai curand parinti, așa ca au luat masuri. Vedeta a apelat la anumite tratamente, avand in vedere varsta inaintata. Chiar daca nu are probleme de sanatate,…

Ce spune Nicole Cherry despre certurile cu soțul ei. „Nu ne-ar placea niciunuia dintre noi”

09:45, 27.04.2024 - Nicole Cherry, in varsta de 25 de ani, s-a casatorit civil cu Florin Popa in 2022, ziua in care și-a botezat și fetița. Cei doi nu au facu cununia religioasa și nici nu se grabesc sa faca asta. Artista și soțul ei formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, insa, recunoaște ca intre ei…

A traversat prin loc nepermis și a fost lovita mortal de trei mașini la Ișalnița

06:40, 16.04.2024 - O femeie din Ișalnița a travesat, aseara in jurul orei 22.00, DN 6 prin loc nepermis și a fost lovita mortal de trei mașini. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj . Un barbat, din județul Gorj, conducea o autoutilitara pe DN 6, in afara localitatii Ișalnița. El ar…

(update) O femeie, la pamant pe o trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:45, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

(update) O femeie, la pamant pe trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:30, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

Georgiana Lobonț și soțul ei, ghinion dupa ghinion! Cei doi soți se confrunta cu probleme in instanța

23:45, 24.02.2024 - Georgiana Lobonț și soțul ei au ghinion dupa ghinion in instanța. Ci doi soți trec prin momente delicate dupa ce au platit o suma importanta de bani pentru achiziționarea unei locuințe in Dubai. Ce au hotarat magistrații.

Un ranit și doua mașini avariate, pe drumul dintre Campeni și Abrud

11:45, 16.02.2024 - La data de 15 februarie 2024, in jurul orei 08.10, un barbat de 34 de ani, din localitatea Incești, județul Alba, in timp ce conducea un autoturism, pe DN 74 A, la kilometrul 6+580 metri, in direcția Campeni-Abrud, ar fi intrat in coliziune cu autoturismul care se deplasa in fața sa și era condus de…


Ce parere ai despre aceasta stire?