Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anca Serea, totul despre cele mai grele momente din viața sa! Vedeta a avut de depășit clipe dificile! ”Reacționam impulsiv”

Publicat:

e una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, insa daca acum e cu zambetul pe buze și are familia la care a visat dintotdeauna, vedeta nu a trecut mereu prin cele mai bune momente! Aceasta a povestit ca s-a confruntat cu situații foarte grele și a durat mult pana cand a ințeles cum trebuie sa reacționeze!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Momente dificile pentru Fuego. O persoana draga artistului se confrunta cu probleme de sanatate: „Mi-a dovedit ca viața e un film permanent”

15:51, 28.05.2024 - Momente dificile pentru Fuego, asta dupa ce o persoana draga lui trece printr-o perioada mai complicata din cauza problemelor de sanatate. Artistul ii este alaturi in clipele dificile și spune ca i-a dat inca o data o lecție ca poate sa depașeasca orice obstacol.

Vedeta care a jucat in meciul „Generației de Aur” trece prin momente grele: „Doi membri ai familiei au fost impușcați in cap”

14:26, 28.05.2024 - Christian Karembeu (53 de ani), fostul internațional francez care a jucat in meciul de adio al „Generației de Aur”, a vorbit despre drama prin care trece. Originar din Noua Caledonie, Karembeu a povestit ca doi membri ai familiei lui au fost impușcați mortal in timpul revoltelor din arhipelagul francez.…

Antonia de la Mireasa, sezonul 9, momente grele, la mai bine de o saptamana de cand a fost eliminata: „Zilele acestea au fost dificile”. Iși dorește sa il revada pe Cristian

18:36, 06.05.2024 - Antonia a fost eliminata pe 26 aprilie, iar de atunci, concurenta spune ca nu iși gasește liniștea, știind ca iubitul ei, Cristian Marinescu, a ramas in competiție. Tanara trece prin momente grele in aceasta perioada și așteapta sa se reintalneasca.

Momente dificile pentru Marina Almașan. Susține ca e umilita și harțuita: “Mi-a dat viața peste cap”

12:50, 29.04.2024 - Marina Almașan a depus plangere pentru harțuire la locul de munca și abuz in serviciu, vizata fiind chiar directorul postului TV, Ruxandra Țuchel. Vineri, 26 aprilie 2024, vedeta a fost audiata in acest ssens. Marina Almașan, in razboi  cu directorul TVR 2 „In primul rand aș vrea sa se ințeleaga bine:…

Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului, despre viața de mamica! Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista / VIDEO

22:50, 24.04.2024 - Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, vorbește despre viața de mamica. Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista, dar am aflat și regula pe care ea și soțul ei și-au impus-o.

Motivul pentru care Andreea Marin a renunțat la dieta! Care au fost cele mai grele momente pentru vedeta / VIDEO

22:50, 17.04.2024 - Andreea Marin ne dezvaluie motivul pentru care a renunțat le dieta. Vedeta și-a pus in gand sa ajunga la greutatea din liceu. Care au fost cele mai grele momente pentru ea, dar și ce face Zana pentru a se menține in forma.

Zodia protejata de Univers pana in mai 2024. Acești nativi vor uita de suferința si de clipe grele

10:50, 31.03.2024 - Anul 2024 va marca inceputul unei perioade excelente pentru o zodie din horoscop. Va avea noroc in dragoste, cariera, dar și pe plan financiar. In plus, acest semn zodiacal va fi protejat de Univers și nu va intampina probleme pana in mai 2024. Viața acestui nativ va fi lipsita de greutați și se va…

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.


Ce parere ai despre aceasta stire?