Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anastasia Lazariuc împlineşte azi 58 de ani

Publicat:

, soacra lui , implineste azi 58 de ani. Bunica a patru copii, Anastasia pare sa fi invins lupta cu timpul pentru ca a reusit sa-si pastreze supletea si un ten de invidiat, afisan un look mult mai tanar.

Anastasia Lazariuc pare ca nu imbatraneste. Silueta perfecta, tenul stralucitor si neted o fac sa para mult mai tanara. Reporterii site-ului agentiadepresamondena spun ca vedeta si-a mentinut forma fizica printr-un regim de viata sanatos. Anastasia nu pierde noptile, mananca de trei ori pe zi,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ți se rupe sufletul! De ce o bunica de 80 de ani a sunat la 112. Polițiștii au ramas fara cuvinte cand au ajuns la ea: “Statea jos și tot privea in lungul drumului”

14:56, 19.05.2024 - Traim in secolul XXI, un moment in care se spune ca evoluam, fara sa ne mai aducem aminte ca printre noi traiesc și oameni simpli, de cele mai multe ori saraci. Un astfel de episod a fost povestit de polițiști romani, dupa ce o bunica de 80 de ani a sunat la 112. Romania secolului […] The post Ți se…

Tragedie dupa ce au mancat peste. A decedat fetita, apoi si bunica

16:26, 30.04.2024 - O fetita de patru ani din judetul Calarasi a murit luni in  dupa ce ar fi consumat peste. La scurt timp, a murit si bunica ei. „In cursul zilei de 29.04.2024 s-a inregistrat un eveniment tragic in judetul Calarasi, decedand in aceeasi zi, in cursul diminetii, o fetita de 4 ani si in jurul pranzului…

Costel Biju a mers pe Muntele Athos de ziua sa. Manelistul implinește 39 de ani: „Am venit sa ne rugam” / VIDEO

14:25, 25.04.2024 - Costel Biju petrece ziua de naștere intr-un mod inedit. Manelistul alasat deoparte aniversarile cu mare fast, așa cum aveau loc in trecut și a decis sa mearga la Muntele Athos, alaturi de cațiva prieteni pentru a se ruga pentru cei dragi.

(video) „Nu ma plang”. Natalia Morari, intrebata din ce bani traiește: „Tot ce ține de copil, am susținere de la Veaceslav și bunica e alaturi”

18:45, 31.03.2024 - „Tot ce ține de viața copilului am susținere de la Veaceslav. Eu stau in apartamentul care ii aparține fiului meu impreuna cu el, in același bloc cu bunica, suntem vecini, mama lui Veaceslav”. Astfel a raspuns jurnalista Natalia Morari, intrebata la un interviu pentru Dorin Galben din ce bani traiește.

Barbie, papușa care a cucerit lumea, implinește 65 de ani | INFOGRAFIE

16:30, 16.03.2024 - In prima reclama tv, difuzata chiar in 1959, o tanara promitea ca intr-o zi va fi exact ca Barbie: „Pana atunci, știu ce voi face: Barbie, frumoasa Barbie, ma voi face sa cred ca eu sunt tu“.

FEMEI CARE NE INSPIRA: Mama eroina din Chiuza, cu 14 copii: „Daca ai copii te bucuri și te inviorezi. Daca nu aș avea copii, nu știu ce ar fi”

09:05, 05.03.2024 - Este mama eroina, a adus pe lume 14 copii, anul trecut a citit Sfanta Carte de peste 30 de ori și este de parere ca atunci „cand Il ai pe Domnul langa tine, nici nu știi ca traiești pe pamant. Cat de greu mi-a fost, toate s-au dus”. Este povestea Anei Maierean din satul Piatra, comuna Chiuza, care recent…


Ce parere ai despre aceasta stire?