Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anamaria Pop, artista de muzică populară, a murit în urma unui accident cumplit la vârsta de doar 37 de ani

Publicat:

se afla la volanul unui autoturism, iar intr-un moment de neatenție a ieșit de pe șosea si s-a izbit violent de un copac din stanga direcției de mers. Pasagerul din dreapta a suferit fracturi la nivelul membrului inferior.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Dolj! Doua persoane au fost lovite de un TIR, dupa ce șoferul a adormit la volan. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc / FOTO

18:35, 24.04.2024 - In aceasta dupa amiaza, un grav accident de circulație a avut loc pe marginea unui drum din Dolj. O femeie in varsta de 45 de ani a decedat, iar un barbat se afla in stare grava, la spital, dupa ce au fost loviti de un TIR. Șoferul ar fi adormit la volan.

Accident cumplit in Timișoara: o femeie a murit, iar alte trei persoane au fost ranite

21:55, 30.03.2024 - O femeie a decedat, iar trei persoane, intre care doua minore, au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs, sambata seara, in Timisoara, potrivit Agerpres. Potrivit Politiei Timis, un autoturism condus de un barbat de 57 de ani, pe banda I, dinspre sensul Mahle spre municipiul Timisoara,…

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Accident tragic la Arad: Un motociclist a fost spulberat de un TIR / Tanarul a murit pe loc - FOTO

09:50, 23.03.2024 - Un tanar in varsta de 18 ani, care circula cu motocicleta, a fost ranit mortal pe un drum din județul Arad. Motociclistul a fost lovit de un TIR. Pompierii aradeni au fost chemați, in noaptea de vineri spre sambata, la un accident rutier in care au fost implicate un autotren și o motocicleta, in…

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

A cantat cu Andra pe scena, iar la cateva ore a murit intr-un accident cu ATV. Violonistul Gabi Stangau avea 32 de ani

11:05, 18.02.2024 - Muzica romaneasca este doliu, dupa decesul fulgerator al celebrului violonist din Maramureș, Gabi Stangau (32 de ani). Acesta cantase alaturi de Andra pe scena, iar... The post A cantat cu Andra pe scena, iar la cateva ore a murit intr-un accident cu ATV. Violonistul Gabi Stangau avea 32 de ani appeared…

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.


Ce parere ai despre aceasta stire?