Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ. Toamna scumpirilor. Românii plătesc mai mult pe carburanți, energie, alimente. Urmează transporturile și căldura. Cresc și ratele la credite

Publicat:

Nici nu a inceput bine toamna ca romanii sunt asaltați din toate parțile de scumpiri. Carburanții se scumpesc, la fel ca și o serie de alimente, factura la curentul electric urmeaza sa creasca din octombrie, iar ratele la creditele in lei sunt și ele mai mari, potrivit unei analize Libertatea. Și in curand urmeaza sa se decida scumpirea energiei termice, ca tot vine iarna. Se scumpește curentul electric Factura la electricitate va crește in medie cu 2 lei și 50 de bani de la 1 octombrie , a declarat, pentru Libertatea, Niculae Havrileț, președintele Autoritații Naționale de Reglementare in domeniul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Burduja: „Romanii vor vedea o reducere in factura la gaze”

16:25, 30.04.2024 - Ministrul Energiei a facut anunțul! Sebastian Burduja a vorbit despre prețurile la electricitate și gaze naturale, anunțand ca va urma o ieftinire in facturi. Intrebat despre situația prețurilor, ministrul Energiei a spus: „Facturile sunt plafonate. Noi am pastrat schema de plafonare-compensare, ba…

Burduja: romanii platesc printre cele mai mici prețuri la energie din Uniunea Europeana

17:25, 26.04.2024 - Prețurile platite pentru energia electrica și gazele naturale de catre romani, printre cele mai mici din Uniunea Europeana, susține ministrul Sebastian Burduja. Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile platite pentru energie electrica și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici…

Burduja: Eurostat confirma ca romanii platesc printre cele mai mici preturi la energie din Uniunea Europeana

16:25, 26.04.2024 - Romanii platesc printre cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la energie electrica si gaze naturale, potrivit Eurostat, o noua confirmare a faptului ca schema de sprijin a consumatorilor functioneaza, a declarat ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Furnizorii de energie care intarzie emiterea facturilor ar putea fi arși la bani: Cererea a fost trimisa la ANRE

15:30, 01.04.2024 - Asociatia Prosumatorilor si a Comunitatilor de Energie din Romania (APCE) arata ca zeci de mii de prosumatori din Romania nu primesc la timp facturile pentru energia consumata sau pentru cea livrata in retea iar intarzierile de facturare depasesc 12 luni. Asociatia cere astfel Autoritatii Nationale…

ANRE: Romania trebuie sa aiba comunitați de energie. Avem peste 120.000 de prosumatori

18:45, 19.03.2024 - Romania trebuie sa faca pasi pentru crearea comunitatilor de energie, mai ales ca avem peste 120.000 de prosumatori cu capacitati instalate, care se indreapta usor-usor spre 2.000 de Megawati, a afirmat marti Viorel Alicus, director in cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei…

Senatorul Vlad Pufu solicita interventia ANRE, acuzand ”atitudinea batjocoritoare a Electrica fata de consumatori”

18:46, 11.03.2024 - Senatorul PNL Vlad Pufu critica, intr-o postare pe Facebook, ”atitudinea batjocoritoare a Electrica fata de consumatori” solicitand interventia Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).

Un nou scandal in piața de energie. Romanii care ar putea fi nevoiți sa instaleze un contor suplimentar pentru a se racorda la rețeaua electrica

12:35, 11.03.2024 - Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) conditioneaza racordarea prosumatorilor la reteaua de energie electrica de instalarea unui contor suplimentar fata de cel instalat la limita proprietatii, iar in acest fel reglementatorul iroseste 100 milioane de euro, avertizeaza Asociatia…

Prețurile tot cresc. Ce fac autoritațile de reglementare?

17:10, 18.02.2024 - Autoritațile europene din domeniul concurenței se concentreaza mai mult asupra companiilor din sectorul de consum, deoarece inflația sporește riscul de comportament neconcurențial. In 2022,  numai 17 inspecții neanunțate au vizat astfel de companii in Uniunea Europeana, Regatul Unit și Elveția, dar…


Ce parere ai despre aceasta stire?