Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZA PIEȚEI AUTO ROMÂNEȘTI Creșterea înmatriculărilor, dar scădere pentru mașinile electrice în aprilie 2024

Publicat:
ANALIZA PIEȚEI AUTO ROMÂNEȘTI Creșterea înmatriculărilor, dar scădere pentru mașinile electrice în aprilie 2024

Segmentul SUV domina piața, acaparand aproape 46% din total, in timp ce clasa C deține o cota de 31%. The post ANALIZA PIEȚEI AUTO ROMANEȘTI Creșterea inmatricularilor, dar scadere pentru mașinile electrice in aprilie 2024 first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mașinile electrice bifeaza inca o luna de scadere in Romania. Piața auto totala a crescut in aprilie datorita programelor Rabla

10:55, 13.05.2024 - ​Aprilie a fost inca o luna de scadere pentru mașinile full-electrice in Romania, fața de anul 2023, in timp ce inmatricularile totale de autoturisme noi au fost in creștere cu 33% fața de luna a patra din 2023, arata datele APIA.

Piața mașinilor electrice noi, in scadere cu peste 10% la nivel european. Cu cat s-a redus numarul inmatricularilor in Romania.

11:26, 18.04.2024 - Dintr-un parc auto ce a depașit 8 milioane de autoturisme, Romania deține in prezent peste 40.000 de mașini electrice. La nivel european, piața mașinilor electrice a inregistrat o scadere substanțiala in luna martie.

FMI și-a revizuit in scadere estimarile pentru creșterea economiei romanești in 2024. Cum va evolua inflația

17:25, 16.04.2024 - Fondul Monetar International (FMI) a revizuit in scadere estimarile privind cresterea economiei romanesti in acest an, de la 3,8% cat estima in octombrie, pana la 2,8%, arata cel mai nou raport „World Economic Outlook”, publicat marti de institutia financiara internationala, transmite Agerpres.

CONSUMATORI ȘI CONTRACTE Parlamentul European a adoptat reforma pietei energiei electrice din UE

09:45, 13.04.2024 - Parlamentul European a votat joi, 11 aprilie, in favoarea propunerilor care vor face preturile la energie electrica mai putin dependente de preturile la combustibili fosili, in ideea de a face piata... The post CONSUMATORI ȘI CONTRACTE Parlamentul European a adoptat reforma pietei energiei electrice…

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

Elon Musk anunța lansarea Robotaxi

08:36, 07.04.2024 - Elon Musk a anunțat intr-o postare social-media ca, la inceputul lunii august, vrea sa lanseze un nou proiect: Robotaxi . Mașinile folosite in acest proiect ar trebui sa se conduca autonom și, astfel, sa depașeasca sistemele actuale de asistența la conducere ale Tesla. Cu toate acestea, nu este clar…

INFLAȚIA IN ROMANIA Analiza detaliata a creșterii prețurilor și impactul asupra populației

09:20, 03.04.2024 - Creșterea prețurilor la servicii va accentua dificultațile economice deja existente, in special in contextul in care costurile alimentare au atins deja un nivel maxim. The post INFLAȚIA IN ROMANIA Analiza detaliata a creșterii prețurilor și impactul asupra populației first appeared on Informatia Zilei…

ANALIZA ȘI PERSPECTIVE Creșterea deficitului bugetar in primele doua luni ale anului 2024

11:50, 27.03.2024 - Foarte mult au crescut și cheltuielile cu bunurile și serviciile. The post ANALIZA ȘI PERSPECTIVE Creșterea deficitului bugetar in primele doua luni ale anului 2024 first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?