Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ Piaţa băuturilor răcoritoare din România ar putea depăşi nivelul de 6,5 miliarde de lei

Publicat:

Piata bauturilor racoritoare din Romania ar putea depasi, in acest an, nivelul de 6,5 miliarde de lei, prin cele peste 800 de companii inregistrate in acest sector, reiese dintr-o analiza de specialitate, publicata vineri, informeaza Agerpres.

Citește și: Companiile aeriene despagubesc lunar peste 1000 de romani din cauza intarzierilor

Cuantumul estimat pentru 2019 este cu 40% mai mare decat cel inregistrat in urma cu 10 ani.

Potrivit analizei Frames, numarul companiilor care imbuteliaza ape minerale, sucuri si bauturi naturale nealcoolice, inregistrate cu codurile CAEN 1107…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consiliul Concurentei analizeaza modul in care companiile aeriene stabilesc nivelul preturilor biletelor de avion

14:55, 25.05.2024 - ”Consiliul Concurentei a declansat in aceasta saptamana o analiza sectoriala care vizeaza modul in care companiile aeriene stabilesc nivelul preturilor biletelor de avion pentru rutele care au plecare din Romania. Am decis sa demaram acest studio in contextul iesirii Blue Air de pe piata si a renuntarii…

CONFERINTA ENERGY ROAD-ENERGIE LA TINE ACASA – Dumitru Chisalita (presedinte AEI): Interventiile statului in piata libera de gaze au adus costuri mai mari pentru consumator

11:56, 20.05.2024 - „Vreau sa vorbesc despre interventia statului in piata de gaze naturale. Au existat trei mari interventii: perioada 2009-2012, perioada 2019-2020 si 2021-2024. (…) Momentul octombrie 2021 cand se plafoneaza pretul la consumatorul casnic, fata de pretul care s-a fi stabilit pe piata daca nu ar fi existat…

Piața mașinilor electrice, intre febra reglementarilor și evoluția fara precedent. Cat de influențata este Romania (analiza)

16:01, 16.05.2024 - Ritmul schimbarilor inregistrate de sectorul auto este fara precedent, vehiculele moderne devenind tot mai computerizate, ceea ce transforma componentele software in elemente esențiale pentru automobile, insa piața auto a avut de-a face cu un inceput de an dificil, arata Radu Puiu, analist financiar…

Analiza BNS. 15% din salariatii, la nivelul salariului minim brut pe tara

10:41, 14.05.2024 - Aproximativ 15% din salariatii cu contracte de munca, cu timp complet, au salarii brute la nivelul salariului minim brut pe tara, sustin reprezentantii Blocului National Sindical (BNS), intr-o analiza publicata marti. „Blocul National Sindical atrage atentia asupra sistemului salarial din Romania! 15%…

Ciolacu, in Qatar: Avem in analiza proiecte cu o valoare totala de peste 15 miliarde de euro

15:30, 17.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, aflat in vizita in Qatar, susține, miercuri, ca sunt in analiza proiecte in valoare de peste 15 miliarde de euro și ca iși dorește ca Romania sa fie poarta de investiții a statului Qatar in UE.

A fost adoptata „Legea pacanelelor”

14:51, 09.04.2024 - In Camera Deputaților a fost adoptat marti proiectul de lege prin care se interzic jocurile de noroc de tip „slot machine” in localitatile care au sub 15.000 de locuitori. Camera Deputaților e for decizional, astfel ca legea va merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis. „Legea pacanelelor”…

Doar 24% dintre companii anticipeaza creșteri salariale de peste 10%

13:40, 29.03.2024 - Companiile doresc sa creasca in acest an salariile pentru angajați, pe fondul unei piețe competitive a locurilor de munca, insa creșterea nu va fi uniforma in toate tipurile de locuri de munca și industrii. Astfel ca, in timp ce 78% dintre organizații au inclus creșteri salariale in strategiile lor…

De ce ar putea o schema de sprijin de 3 miliarde de euro sa bulverseze piața energiei din Romania, timp de 15 ani / Ce sunt contractele pentru diferența

14:00, 11.03.2024 - In plin boom al investițiilor in energia regenerabila, Comisia Europeana a aprobat, pentru Romania, o noua schema de finanțare, de 3 miliarde de euro, pentru proiecte noi in fotovoltaice și eoliene. Sunt bani care vor finanța contracte pentru diferența (CfD), prin care prețul energiei electrice va fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?