Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ. Euro nu a scăzut sub 4,76 lei

Publicat:

Presiunile depreciative asupra leului se vor menține, așa cum o arata și ultima minuta a ultimei sedinte de politica monetara a BNR, care s-a desfașurat în 15 mai. Membrii CA al BNR considerau ca &"în conditiile continuarii deteriorarii pozitiei externe a economiei, evolutia lui (a cursului de schimb leu/euro, n.red.) viitoare ramâne preocupanta din perspectiva inflatiei si a încrederii în moneda nationala, mai ales în ipoteza unei schimbari bruste a sentimentului pietei financiare internationale si/sau a modificarii perceptiei asupra riscului asociat…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Leul rezista la presiunile populist-electorale

12:16, 30.04.2024 - Banca Naționala trebuie sa faca in continuare eforturi pentru a inlatura o parte din presiunile create asupra pieței valutare și monetare cat și a economiei romanești de politicile populiste... The post ANALIZA ECONOMICA Leul rezista la presiunile populist-electorale first appeared on Informatia Zilei…

ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut

11:10, 10.04.2024 - Leul nu a profitat marți, 9 aprilie, de nivelul ridicat al apetitului pentru risc care se manifesta... The post ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut first appeared on Informatia Zilei .

Harta imobiliara de inceput de primavara: In ce cartiere au crescut și unde au scazut prețurile pentru locuințele de vanzare și chiriile din Cluj (Analiza imobiliara)

10:11, 06.04.2024 - Continue reading Harta imobiliara de inceput de primavara: In ce cartiere au crescut și unde au scazut prețurile pentru locuințele de vanzare și chiriile din Cluj (Analiza imobiliara) at Info real.

ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv

12:41, 26.03.2024 - Tendința de ușoara apreciere a leului, conturata la sfarșitul saptamanii trecute, s-a menținut și la inceputul celei prezentate. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut doua zile consecutiv first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a crescut deși inflația a scazut

10:50, 14.03.2024 - Principalul eveniment al zilei de miercuri, 13martie, a fost cel reprezentat de anunțarea ratei inflației din februarie. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a crescut deși inflația a scazut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor

20:55, 22.02.2024 - Evoluția monedei naționale de joi, 22 februarie, a ramas plata, identic cu parcursul pe care il cunoaște din septembrie trecut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor first appeared on Informatia Zilei .

Ministrul Sanatații, despre refuzul vaccinurilor: „Epidemia de rujeola face victime in continuare, lumea nu ințelege”

23:35, 11.02.2024 - Nu am avut apetența deosebita in Romania pentru vaccinare antigripala. La noi au fost 1,5 milioane de doze administrate, anul asta ceva mai puțin, nu sunt suficiente ca sa oprești transmiterea gripei. Alte țari au avut mult mai mult, acolo oamenii incearca sa protejeze categoriile cele mai expuse.Numarul…

Harta riscurilor de țara in 2024 – evaluarea riscului de neplata in principalele economii

10:55, 07.02.2024 - Realizata de Allianz Trade, lider global in asigurarile de credit comercial și managementul creditelor, analiza riscului de țara ofera perspective cuprinzatoare atat asupra mediului economic, politic și de afaceri, cat și asupra factorilor de sustenabilitate care influențeaza riscul de neplata pentru…

Cuvinte cheie:

scazut analiza presiunile

Ce parere ai despre aceasta stire?