Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana Maria Mocanu și-a luat prin surprindere fanii cu o ținută provocatoare. Cum s-a pozat fosta asistentă tv

Publicat:

s-a pozat intr-un mare fel pe rețelele de socializare, intr-o ipostaza de zile mari, cu bustul generos la vedere. Fosta asistenta tv din emisiunea lui arata foarte bine și le-a aratat fanilor acest lucru.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Radulescu ii era „frica”. L-a banuit mult timp pe Dani Oțil ca o insala cu ea: „Aveam crush pe ea toți”

17:55, 03.03.2024 - Dani Oțil a facut dezvaluiri la care nimeni nu se aștepta. Celebrul prezentator TV a marturisit ca fosta lui iubita, Mihaela Radulescu, l-a banuit pe acesta de infidelitate. Femeia cu care credea ca Dani are o relație ascunsa a fost chiar o fosta asistenta TV a matinalului. Dani Oțil, banuit de infidelitate…

Nadia Comaneci și-a facut un nou tatuaj: "Mi-am dorit ceva unic". Fotografia cu care fosta gimnasta și-a surprins fanii / FOTO

08:25, 09.02.2024 - Nadia Comaneci și-a luat fanii prin surprindere cu ultima postare facuta publica pe pagina ei de Facebook. Fosta gimnasta de performanța și-a facut un nou tatuaj. Iata cum arata, dar și ce simbolizeaza!


Ce parere ai despre aceasta stire?