Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

“Am două variante”. Dorian Popa a răbufnit de Internet. Muncitorii angajați au făcut o lucrare “de mântuială” / FOTO

Publicat:

a aparut recent extrem de nervos in mediul online! Artistul a ținut sa le povesteasca fanilor faptul ca și-a luat o mare țeapa de la unii dintre muncitorii sai care s-au ocupat de curtea vilei unde locuiește. Iata ce decizie a luat artisul in cazul barbaților care au facut munca "de mantuiala".

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Calin Donca il ataca dur pe Dorian Popa dupa ce influencerul l-a linșat pe Internet: 'Va spun public'

23:20, 28.04.2024 - Calin Donca a intentat un proces impotriva lui Dorian Popa pentru defaimare și pentru ca afirmațiile influencerului ar fi avut efecte negative asupra afacerilor sale. Mai mult, Donca susține ca Dorian Pop a mințit atunci cand a spus ca a fost investitor in afacerea cu panouri solare.

Doi angajati ai unei banci, acuzați ca au furat aproape 140.000 de euro din contul unui client

18:40, 26.04.2024 - Doi angajati ai unei banci sunt cercetati pentru acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, fals informatic si fals in inscrisuri sub semnatura privata, dupa ce unul dintre ei, ajutat de celalalt, a creat un cont de internet banking pe numele unui client…

Mesajul controversat al lui Gheboasa, dupa ce a fost audiat de DIICOT. Cantarețul, atac dur pe Internet: ”Tot v-am fraierit...”

22:30, 02.03.2024 - Gheboasa a transmis un mesaj controversat, dupa ce a fost audiat de DIICOT! Daca in urma cu doar o zi a ajuns pe mainile poliției, acum se pare ca atitudinea lui s-a schimbat radical. Artistul a transmis un atac dur, pe Internet.

(P) Sfaturi cand vrei sa pariezi pe internet

13:55, 23.02.2024 - Pariurile reprezinta o activitate foarte comuna printre utilizatorii de internet, aceasta mutandu-se in mediul online aproape complet odata cu pandemia ce a debutat in urma cu cațiva ani. Chiar daca exista inca multe case de pariuri fizice, adevarul este ca majoritatea pariorilor prefera mediul online.…

Sus, in muzeu, pe stanga, e un zid…

13:30, 20.02.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Deși excentric, zidul reprezinta totuși punctul central al expoziției „Ecou Brancuși“ a lui Dan Perjovschi. Nu ne referim la vreunul dintre zidurile Muzeului Banatului Montan, acesta avand unele plasate poate chiar mai departe de axul cladirii, ci la „Zidul Brancuși“, așa cum l-a denumit…

O țara africana a ramas fara internet

23:35, 07.02.2024 - Cea mai mare parte a Sudanului a ramas fara internet. Țara africana in care se desfașoara un sangeros razboi civil a pierdut accesul la internet din cauza luptelor, susțin surse locale. Parțile implicate in conflict se acuza reciproc, potrivit BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?