Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alunecări de teren pe Autostrada Transilvania, Nădășelu – Mihăiești. Prefectul Clujului caută soluții cu specialiștii

Publicat:

au efectuat o vizita in teren la Garbau pentru a analiza stadiul lucrarilor la subsecțiunea 3, A2 Nadașelu - Mihaiești din , unde a avut loc in luna august alunecarea unui masiv de pamant. 

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tot mai mulți oameni aleg sa manance acasa. Fast-food-urile cauta noi soluții sa atraga clienți

20:51, 01.05.2024 - Giganții globali de fast-food sunt nevoiți sa regandeasca strategiile de marketing. Tot mai mulți oameni, afectați de inflație, aleg sa manance acasa. McDonald’s și Starbucks au inregistrat vanzari extrem de slabe saptamana trecuta, iar salariile din Statele Unite trec printr-o perioada extrem de proasta,…

Mobilizare buna pe șantierul viitorului drum expres de la Tureni, cu sute de muncitori și utilaje in teren. Stadiul fizic al lucrarilor a ajuns la 25%.

18:40, 24.04.2024 - Sute de muncitori și utilaje de lucru, pe șantierul drumului de legatura a Clujului la Autostrada Transilvania. Potrivit estimarilor oficiale, lucrarile la viitorul drum expres vor fi incheiate pe final de an.

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

(video) Momentul cutremurului puternic din Taiwan, surprins de camere: Imagini cu blocuri ce se prabușesc și alunecari de teren in timpul seismului

09:11, 03.04.2024 - Momentele cutremurului devastator din Taiwan, produs miercuri, au fost surprinse pe strazi, in orașe și autostrazi. Zeci de cladiri s-au prabușit, altele stau sa cada, iar, de pe versanți, pamantul a luat-o la vale, intr-un nor de praf. Imaginile sunt catastrofale, relateaza digi24.ro .

S-a desemnat constructorul pentru viaductele suplimentare de pe Autostrada Transilvania

08:15, 30.03.2024 - Cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, de la Nadașelu și Topa Mica, au constructor desemnat. O asociere de firme din Turcia va construi cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, care au fost incluse in proiect ca soluție alternativa pentru evitarea unor alunecari de teren. ‘‘Am desemnat…

O singura oferta pentru viaductele de peste 3 kilometri de pe Autostrada Transilvania (A3). Evaluarea, gata in aprilie

12:40, 13.03.2024 - CNAIR a lansat la inceputul lunii august 2023 licitația pentru proiectarea și execuția lucrarilor necesare devierii traseului sectorului de autostrada Nadașelu – Mihaiești a Autostrazii Transilvania (A3).

Noua muncitori au disparut in urma unei alunecari de teren intr-o mina de aur din Turcia

20:40, 13.02.2024 - Noua persoane sunt date disparute dupa ce o alunecare de teren s-a produs intr-o mina de aur din estul Turciei, au anunțat autoritațile turce, potrivit BBC. Alunecarea de teren s-a produs marți, la ora locala 14:28. Un torent de noroi s-a format in valea in care se afla mina, conform mediafax.Ministrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?