Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Plugaru a dat anunt la MATRIMONIALE. Ce vrea acum fostul STAR PORNO

Publicat:

a dat recent un anunt care i-a amuzat teribil pe prietenii virtuali.

Barbat bine, serios, cu apartament si masina, rasa pura, caut nevasta! Care vrea copii frumosi? Contactati-ma in privat&", a scris , alaturi de poza catelului ei.



Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a anuntat Politia ca i-a disparut sotia. Ati vazut-o?

19:00, 09.03.2024 - Sambata, 9 martie, polițiștii din cadrul Sectiei 4 Pitești au fost sesizați de catre un barbat cu privire la faptul ca soția sa, MAZILU FILOFTEIA, de 53 de ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul sau, de pe raza municipiului Pitesti, in ziua de 6 martie, și nu a mai revenit.

Orice barbat și-ar dori o asemenea soție! Partenera lui Gabi Enache iși exprima iubirea și prin gesturi simple, dar de efect. Sunt la fel de indragostiți ca-n prima zi / PAPARAZZI

22:45, 07.03.2024 - Gabi Enache și soția lui, Lena, sunt de nedesparțit de cand formeaza un cuplu. Cei doi au impreuna un fiu, dar iși fac timp și pentru momentele in doi intr-o zi obișnuita. Cum au fost surprinși de curand fotbalistul și partenera lui.

Sfarșit tragic pentru o tanara de 19 ani. A murit dupa ce mașina in care era a fost lovita de TIR

21:15, 06.03.2024 - n eveniment au fost implicate un autotren, un autoturism și o caruța. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru transport victime multiple, o ambulanța SMURD și patru SAJ.In autoturism se aflau patru…

Tanar retinut pentru santajarea unui barbat. L-a convins sa se filmeze in ipostaze intime

09:20, 06.03.2024 - Un tanar de 24 de ani a fost retinut pentru santaj. Pretinzand ca este femeie, acesta a cerut unui barbat imagini cu el masturbandu-se, apoi l-a amenințat ca le face publice daca nu-i da bani.

2 ani de inchisoare cu suspendare pentru un șofer care a ucis un barbat pe o trecere de pietoni din Biharia

09:25, 05.03.2024 - Un șofer de 48 de ani, din județul Hunedoara, a fost gasit vinovat pentru producerea unui accident in care și-a pierdut viața un barbat de 71 de ani, care traversa regulamentar, pe o trecere de pietoni din Biharia.

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.

Barbat ranit grav dupa ce o mașina a intrat intr-o caruța care circula din sens opus, pe DN25

21:05, 02.03.2024 - Un barbat de 31 de ani a fost grav ranit, sambata seara, dupa ce caruta pe care o conducea si un autoturism s-au ciocnit, pe DN 25, in judetul Galati. La randul sau, o pasagera a autoturismului a fost preluata de echipajele medicale. Traficul este blocat.

Un barbat a sarit pe geamul unul spital din Vaslui, pentru a scapa dintr-un salon COVID. A fost gasit intins pe asfalt

14:10, 01.03.2024 - Caz șocant in Vaslui. Un barbat a recurs la un gest halucinant, din dorința de a evada din salonul COVID in care era internat. Acesta a coborat pe geamul situat la etajul patru, iar mai apoi s-a prabușit. Acesta a fost gasit intins pe asfalt, in stare foarte grava.


Ce parere ai despre aceasta stire?