Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina, în lacrimi! Petru B. de la "Mireasă pentru fiul meu": Am fost şi eu îndrăgostit și eram doar pentru ea"

Publicat:

Destainuiri dureroase despre trecutul zbuciumat al familiei lui Petru! Petru B. de la "Mireasa pentru fiul meu" si-a deschis sufletul in fata . "Am fost indragostit si eu, am simtit ca trebuie sa stau doar langa ea. Eu si inainte, aveam o iubita, mai umblam si eu...  Dar am fost si eu indragostit si eram doar prentru ea", m[rturiseste Petru B, in timp ce lacrimile nu mai continesc sa curga pe obrajii Alinei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Alina, ipostaza induioșatoare alaturi de fiul ei. Cat de mult a crescut Heracles și cum s-a lasat pozat

13:21, 31.05.2024 - Un membru din familia Alinei a publicat o imagine induioșatoare cu tanara și baiețelul ei pe rețelele sociale. Postarea femeii a atras rapid atenția oamenilor din mediul online. Iata cat de mult a crescut Heracles, fiul celor doi concurenți Mireasa, sezonul 5.

Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin și-au botezat fiul. Ce rochie impecabila a purtat fosta concurenta a show-ului matrimonial

14:50, 27.05.2024 - Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiul. Cei doi au ales sa faca o petrecere discreta la care au participat familia și cei mai buni prieteni ai cuplului. Printre aceștia s-au numarat și Perneș cu Sabrina.

Schimbare majora la „Insula de 1 milion”. Cosmin Cernat, anunțul despre regulamentul competiției de la Kanal D

15:26, 20.05.2024 - Au mai ramas 18 concurenți la „Insula de 1 milion”, show-ul de la Kanal D. Isabela a fost eliminata duminica seara, iar Cosmin Cernat a facut un anunț important in emisiune.Au mai ramas 18 concurenți la „Insula de 1 milion”, reality show-ul de la Kanal D, dupa un weekend de foc. Aseara Isabela, una…

Sf. Ioan Rusul ajunge la Manastirea Pantocrator, din județul Teleorman

12:05, 17.05.2024 - Doua  moment deosebit au loc in perioada 17-21 mai.  Vorbim de Duminica Mironosițelor, din data de  19 mai, și de aducerea moaștelor Sfantului Ioan Rusul la Manastirea Pantocrator, din județul Teleorman. Credincioșii ortodocși sunt așteptați  sa se roage la moaștele Sfintului  aduse de pe muntele Athos.…

Alina și Cristin Tomi s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Mi-a placut foarte mult momentul acesta”

10:21, 23.04.2024 - iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și in cel de-al zecelea episod, cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti care mai de care mai talentați.

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Mireasa, sezonul 5. Ipostaza adorabila in care Alina și-a filmat fiul. Cat de mult seamana micuțul Heracles cu tatal lui

18:40, 23.03.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat un videoclip adorabil cu fiul ei. Micuțul Heracles a „topit” inimile oamenilor din mediul online cu zambetul sau și privirea blanda.


Ce parere ai despre aceasta stire?