Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Eremia, jurata „Next Star”, și-a surprins din nou fanii cu o schimbare inedită de look! „Arăți ca o păpușă, splendid!”

Publicat:

, jurata “”, și-a surprins din nou fanii cu o schimbare inedita de look! Temporara, ce-i drept, dar care o prinde de minune! Artista a optat pentru o coafura cu influențe afro, un acare o prinde de minune!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexandru de la Mireasa și-a surprins fanii, dupa ce a parasit emisiunea! Ce se intampla in viața fostului concurent: ”Cu gandul...” / FOTO

15:25, 13.05.2024 - Alexandru de la Mireasa și-a luat prin surprindere fanii cu o imagine neașteptata! Cu toții urmaresc cu sufletul la gura cum iși petrece timpul in lipsa Cristinei, dupa ce a fost eliminat. Se pare ca fostul concurent a luat decizii surprinzatoare. Iata ce se intampla acum in viața lui!

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

O SCHIMBARE LEGISLATIVA INEDITA Introducerea concediului platit pentru participanții la studiile clinice in Romania

13:00, 29.03.2024 - In Romania va fi introdus un nou tip de concediu platit, adresat angajaților implicați in studii clinice. The post O SCHIMBARE LEGISLATIVA INEDITA Introducerea concediului platit pentru participanții la studiile clinice in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Premiera muzicala de la Doina Sulac: Cu ce cintec și-a surprins fanii

11:30, 22.03.2024 - Doina Sulac, fiica regretatului Nicolae Sulac, revine cu o noua piesa muzicala intitulata "Fiica și baiatul meu", in colaborare cu Orchestra "Lautarii". {{724000}} Interpreta a povestit in cadrul emisiuni ,,Iubește viața” cu cine a colaborat pentru a lansa noua creație, transmite Noi.md. „Cintecul de…

FOTO Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de look

16:35, 21.03.2024 - Actorul canadian Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de „look”, el alegand sa renunțe la pletele cu care este cunoscut de ani de zile in favoarea unei tunsori scurte, relateaza revista People.

Schimbare radicala de look pentru Keanu Reeves! Legendarul actor din Matrix și John Wick și-a surprins total fanii

19:05, 19.03.2024 - Parul lung a devenit deja sinonim cu faimosul actor Keanu Reeves, insa acesta și-a surprins complet fanii cu o schimbare de look radicala! El a renunțat la tunsoarea caracteristica, iar acum arata cu totul diferit, noteaza click.ro. De la puloverul negru al lui Steve Jobs și pana la manușa pe care o…

Irina Fodor spune ce probleme are la filmarile Asia Express 2024: „Cred ca pun din gradele astea in bagaj, sa mai aduc și acasa”

14:55, 11.03.2024 - Irina Fodor a recunoscut in cea mai recenta postare pe rețelele de socializare ca are o mare problema la filmarile emisiunii „Asia Express 2024”. Prezentatoarea s-a plans pe internet, iar fanii au reacționat: „Clima asiatica iți priește”. In urma cu mai bine de o saptamana, Irina Fodor a plecat la Asia…


Ce parere ai despre aceasta stire?