Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Ceușan, complet nemachiată pe internet. Cum arată fosta concurentă de la Asia Express naturală / FOTO

Publicat:

Alina Ceușan este una dintre cele mai urmarite dive din lumea mondena și asta pentru ca este non stop in legatura cu fanii de pe rețelele de socializare. Focoasa blondina iși face toata viața publica in mediul online, lucru prin care fanii o pot cunoaște așa cum este ea mereu, nu doar cand se afla in lumina reflectoarelor. Astfel ca acum, vedeta a aparut pe internet complet nemachiata. Iata cum arata fosta concurenta de la ”naturala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Ramona Olaru, in ipostaze provocatoare pe internet. Fanii au innebunit cand au vazut-o așa FOTO

11:56, 21.02.2024 - Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țara. Celebra asistenta TV se bucura de un succes rasunator de cand apare pe micile ecrane, dar nu este de neglijat nici faptul ca arata in mare fel. Ultimele imagini din mediul online i-au innebunit pe internauții care au putut-o…

„Evident ca ma enervez”. Sanziana Negru, criticata de fani, pe internet. Ce explicație le-a dat fosta concurenta de la America Expres celor ce o urmaresc / FOTO

18:11, 16.02.2024 - Sanziana Negru a fost criticata de fani pe internet, dupa ce cainele ei i-a devastat locuința. Dupa o zi aglomerata, iubitei lui Ștefan Floroaica nu i-a venit sa creada ce a vazut cand a ajuns acasa. Iata ce explicație le-a dat fosta concurenta de la America Expres celor ce o urmaresc!


Ce parere ai despre aceasta stire?