Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul care ''topește” grăsimea. Este ideal să se consume înainte de fiecare masă

Publicat:

Spirulina este cunoscuta mai ales pentru intarirea sistemului imunitar și poate fi folosita și pentru a scapa de kilogramele in plus. Este ideal sa se consume inainte de fiecare masa și sa nu lipseasca din alimentația ta zilnica, avand numeroase proprietați benefice.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentul care se vinde la preț dublu fața de anul 2021. Cat costa acum și de ce este atat de scump

20:25, 22.05.2024 - Un aliment consumat de foarte mulți romani se vinde la preț dublu fața de anul 2021. Prețurile produselor au crescut considerabil, iar cetațenii din Romania sunt ingrijorați de cum se vor descurca in viitor. Iata cat costa acest aliment acum, dar și de ce este atat de scump!

Cum va dați seama, dintr-o privire, ca ați gasit modelul de masa rece ideal?

13:10, 22.05.2024 - In industria HoReCa, alegerea echipamentelor potrivite este esențiala pentru eficiența și succesul afacerii. Unul dintre aceste echipamente esențiale este masa rece, utilizata atat pentru depozitarea, cat și pentru prelucrarea alimentelor. Dar cum va dați

Ultimii ani ai Elenei Doamna, sotia lui Cuza. „Ideal de buna și modesta“, ea si-a donat pana si mormantul

18:50, 20.04.2024 - Elena Cuza, cunoscuta si sub numele de Elena Doamna (17 iunie 1825 - 2 aprilie 1909), a fost sotia primului domnitor al Romaniei moderne si-a petrecut ultimii cinci ani din viata la Piatra Neamt, dedicandu-se actelor de caritate.

Cand e bine sa iei micul dejun si cina pentru a reduce grasimea de pe burta si a controla foamea

14:20, 13.04.2024 - Momentul in care iei mesele zilnic este foarte important pentru sanatatea ta. Daca știi cum sa iși controlezi foamea, reușești sa ajungi la silueta pe careți-o dorești. Iata cand e bine sa iei micul dejun și cina, astfel incat sa reduci grasimea din organism.

Restaurant ACOM, locul ideal pentru a-ți satisface gusturile culinare

13:25, 27.03.2024 - Preparatele din pește ocupa un loc important in alimentație, fiind sanatoase și benefice pentru organism. Acestea pot fi servite, acum, intr-un loc de poveste, in localitatea Șumugiu, din județul Bihor.

S-a inventat painea cu gust de friptura. Inovația venita de la cercetatorii din Galați

14:21, 12.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Dunarea de Jos, din Galați, au creat painea cu gust de friptura. Alimentul va avea valori nutriționale echilibrate, fiind conforme cu cele anunțate de Organizația Mondiala a Sanatații.

„Ghețarul Apocalipsei” se topește rapid. Ce spune oamenii de știința

22:25, 27.02.2024 - Oamenii de știința s-au intors in timp pentru a reconstrui viața trecuta a „Ghețarului Apocalipsei” din Antarctica — poreclit astfel deoarece prabușirea sa ar putea provoca o creștere catastrofala a nivelului marii. Ei au descoperit ca ghețarul a inceput sa se topeasca rapid incepind cu anii '40, conform…

Barbatul perfect… defect se va lasa descoperit pe 4 martie la Buzau

00:05, 26.02.2024 - Ne dorim, tanjim, speram, visam, sa atingem un ideal, in orice! Mai ales in plan personal, și mai ales femeile, care sunt mereu in cautarea cu inverșunare a prototipului de barbat ideal! Desigur, știm de la mama, de la bunica, de la radio, de la TV ca barbatul trebuie sa fie cat de cat… perfect! … Articolul…


Ce parere ai despre aceasta stire?