Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alimentul care te ajută să ai o piele sănătoasă. Cum trebuie să îl consumi

Publicat:

Daca iți dorești o piele sanatoasa și stralucitoare, va trebui sa incluzi in alimentația ta un ingredient important. Nu este atat de popular, dar are numeroase beneficii pentru intreg orgasmul, avand antioxidanți necesari.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

5 alimente pe care sa le consumi pentru o viața mai lunga și mai sanatoasa, conform studiilor

10:21, 28.04.2024 - Nu ai control asupra longevitații, totul este genetic, nu-i așa? Nu neaparat. Se pare ca exista o mulțime de modalitați de a adauga ani la viața ta. De fapt, ai putea crește șansele de a trai pana la 100 de ani prin controlul obiceiurilor tale zilnice – cum ar fi prioritizarea exercițiilor fizice, a…

Alimentul din bucataria ta care iți scurteaza viața: daca il consumi mai puțin, traiești mai mult - studiu

03:10, 12.04.2024 - Reducerea aportului de sare din alimentația dumneavoastra poate parea la prima vedere neinteresanta, insa cercetarile recente sugereaza ca beneficiile ar putea fi substanțiale, putand reduce riscul de deces prematur.

Alimentul care pune piedica poftei de dulce și ajuta la slabit. 3 lingurițe pe zi sunt de ajuns!

18:40, 22.03.2024 - Daca iti place sa mananci sanatos si vrei sa incerci alimente noi si delicioase care te pot ajuta sa slabesti, semintele acestea decorticate (fara coaja) ar putea fi alegerea ideala. Au un gust placut de nuca si sunt mai usor de digerat.

Trucul prin care vezi daca painea pe care o consumi este sanatoasa. Ce trebuie sa faci

21:40, 14.03.2024 - Pentru ca este un aliment ce nu lipsește din meniul de zi cu zi al celor mai mulți romani, iar in comerț gasim o gama variata, este important sa știm sa facem alegerile corecte. Afla care este trucul prin care vezi daca painea pe care o consumi este sanatoasa. Un aliment ce nu lipsește din […] The post…

Alimentul pe care sa nu-l consumi niciodata daca suferi de inflamație cronica. Iți va crea disconfort

19:30, 09.03.2024 - Inflamația cronica este un proces inflamator in organismul nostru care poate persista o perioada indelungata. Alimentele pe care le consumam ne pot crea mai mult rau, astfel ca dieta pe care o avem trebuie sa fie una echilibrata și plina de nutrienți sanatoși.

Alimentul care te ajuta sa slabești 10 kilograme intr-o luna. Este ieftin și se gasește in toate piețele din Romania

08:55, 19.02.2024 - Un aliment miraculos te ajuta sa slabești chiar și 10 kiligrame intr-o luna, fara sa iți afecteze sanatatea. Este un ajutor uriaș pentru sanatate și benefic pentru o silueta de vis. Romanii il gasesc in toate piețele din Romania, la prețuri foarte mici.

Alimentul ce ajuta la imbunatațirea sistemului imunitar. Cum se poate consuma

16:20, 10.02.2024 - Un aliment foarte cunoscut este recomandat sa fie consumat in aceasta perioada. Vremea este tot mai schimbatoare, astfel ca sistemul imunitar are de suferit și este nevoie ca alimentația sa fie reglata intr-un mod cat mai eficient.

Implicarea taților din primele luni de viața ale unui copil este esențiala

00:20, 06.02.2024 - La naștere, legatura dintre bebeluș și mama are deja varsta de noua luni. Imediat ce se naște, el invața sa distinga mirosul mamei de orice alt miros. Daca mama alapteaza, bebelușul o asociaza cu implinirea tuturor nevoilor sale. Bebelușul se calmeaza cand e la san, așadar, uneori, tații se pot simți…


Ce parere ai despre aceasta stire?