Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alice Cavaleru, de urgență la spital. Cu ce s-a trezit pe burtica de gravidă soția lui Vladimir Drăghia

Publicat:

traiește emoții puternice in aceasta perioada. Ea urmeaza sa devina din nou mama, dar acum are parte de mici probleme. Soția lui a ajuns de urgența pe mana medicilor dupa ce a observat ceva pe burtica ei. Fanii celor doua vedete s-au speriat imediat cum au auzit vestea. Ce se intampla […] The post , de urgența la spital. Cu ce s-a trezit pe burtica de gravida soția lui appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. TikToker celebru, batut crunt, dupa o șicanare in trafic: „Nici nu pot sa vorbesc”. A ajuns de urgența la spital cu trei fracturi

18:50, 03.06.2024 - A ajuns de urgența la spital cu trei fracturi, dupa o șicanare in trafic. Un TikToker celebru spune ca a trecut prin momente cumplite și coșmarul pare departe de a se termina. Barbatul știe și cine ar fi pus la cale sa fie batut cu salbaticie.

Doamna teatrului romanesc Ileana Stana Ionescu, luata cu salvarea de acasa și internata de urgența la spital

16:35, 02.06.2024 - Momente dificile in familia unei doamne a teatrului romanesc. Ileana Stana Ionescu, in varsta de 87 de ani a ajuns de urgența la spital și se pare ca se confrunta cu o serie de probleme de sanatate.

Soția lui Radu Mazare este insarcinata! Roxana s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida in ziua in care fostul primar a fost eliberat / FOTO

17:35, 27.05.2024 - Radu Mazare și soția lui sunt pregatiți sa inceapa un nou capitol in viața lor. Astazi, fostul primar al Constanței a fost eliberat și a fost așteptat de Roxana Mazare, femeia care ii va face tata, caci partenera lui este insarcinata in patru luni.

Ministrul italian al Apararii, transportat de urgența la spital, dupa ce a cazut in timpul unei ședințe

09:46, 24.05.2024 - Ministrul italian al Apararii, Guido Crosetto, a fost transportat de urgența la spital, intr-o stare grava, dupa ce a acuzat stari de rau in timpul unei ședințe a Consiliului Suprem de Aparare al Italiei. Ministrul italian al Apararii, Guido Crosetto, a fost transportat de urgența la spital, dupa ce…

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Soția lui George Simion și-a expus burtica de gravida. Cat de mult s-a schimbat Ilinca Simion, imagine emoționanta

13:50, 27.03.2024 - Unul din cele mai controversate personaje in politica romaneasca a acestor ani, George Simion, avea sa genereze mari polemici, odata cu nunta sa din august 2022, cu zeci de mii de invitați. De atunci nu s-a schimbat mai nimic, in ceea ce-l privește, singura schimbare notabila fiind ca soția lui George…

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.


Ce parere ai despre aceasta stire?