Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandru Arsinel, distrus de durere! Prima reactie a actorului, dupa ce a aflat ca Stela Popescu a murit! „Acum ma duc la ea acasa. Nu…”

Publicat:

a ramas fara cuvinte cand a auzit. El a spus ca se duce la ea acasa. „Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. M-a sunat acum cinci minute . Vai de mine!”, a spus pentru News.ro actorul , plangand in hohote, scrie cancan.ro.

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raurile de lava au distrus mai multe sate din Sumatra. Zeci de persoane au murit

23:50, 13.05.2024 - Raurile de lava au distrus mai multe sate din Sumatra. Zeci de persoane au murit și altele sunt disparute. Ploile au contribuit la formarea unor scurgeri uriașe de pe versanții unui vulcan de pe insula indoneziana.

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, reacție dupa audierea judecatoarei Ancuța Popoviciu: „Pentru ce au murit copiii astia?”

15:01, 24.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, a reacționat, dupa ce Ancuța Popoviciu a fost audiata de oamenii legii. Ce a spus barbatul despre atitudinea judecatoarei care se ocupa de cazul care a șocat Romania.

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

Artiștii din Romania il plang pe George Nicolescu, cantarețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breasla

13:00, 26.03.2024 - Lumea muzicii din Romania este in doliu, dupa ce George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Cantarețul era apreciat atat de familie, cat și de colegii de breasla, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Prima și singura reacție a soției lui Marius Țepeliga, dupa ce lautarul a murit. I-a fost alaturi pana in ultimul moment in lupta cu boala / FOTO

12:00, 18.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Marius Țepeliga a murit. Familia lui iși revine cu greu in urma tragediei. De departe, cea mai afectata este soția lui, Andreea Neagoe, cea care i-a fost alaturi pana in ultimul moment.

Ceban a venit cu o reacție dupa explozia din Tiraspol

11:10, 18.03.2024 - Primarul municipiului Chișinau Ion Ceban a venit cu o reacție dupa ce ieri, 17 martie pe teritoriul unei unitatați militare din Tiraspol o drona Kamikaze a distrus un elicopter. {{736909}} Liderul MAN declara ca Moldova și cetațenii țarii iși doresc pace, acasa și in toata lumea, transmite Noi.md. ''Republica…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Gheboasa, reacție surprinzatoare dupa ce a fost prins cu droguri: 'Nu trebuie sa ciripești ca sa pleci acasa liniștit' - VIDEO

20:20, 03.03.2024 - Gheboasa, controversatul cantareț, iși face prima declarație dupa ce a fost prins cumparand cannabis de catre ofițerii antidrog. Artistul susține ca este nevinovat și respinge toate acuzațiile drept false. In același dosar sunt implicate și alte patru persoane, inclusiv un minor de 17 ani, acuzat ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?