Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alex Pițurcă are mare grijă de felul în care arată! Fostul fotbalist profită de timpul liber pentru a face mișcare / PAPARAZZI

Publicat:

Alex Pițurca are mare grija de felul in care arata! Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, l-au surprins pe fostul fotbalist in timp ce a ieșit sa faca mișcare in aer liber, in . Imaginile sunt dovada clara ca fiul lui Victor Pițurca face eforturi pentru a reuși sa se mențina in forma.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand ești Alex Pițurca nu trebuie sa respecți intotdeauna regulile de circulație! Ce a facut fostul fotbalist in cartierul bogaților din Capitala / PAPARAZZI

22:56, 07.05.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țara, Spynews.ro reușesc sa surprinda cele mai interesante imagini cu vedetele dn Romania. Alex Pițurca demonstreaza cat de important este statutul cand vine vorba de respectarea regulilor de circulație. In ce ipostaza a fost surprins sportivul.

Pentru Sanda Ladoși este foarte prețios timpul liber pe care il are! Unde și cu cine se relaxeaza artista / PAPARAZZI

22:45, 30.04.2024 - Pentru Sanda Ladoși este foarte prețios timpul liber pe care il are! De ce spunem asta? Ei bine, paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” ei și au filmat-o in ipostaze rare și de senzație. Iata unde, dar și cu cine se relaxeaza artista!

Adrian Nastase are grija de sanatatea și confortul lui și al celor din jur. Unde și cum a fost surprins fostul politician / PAPARAZZI

22:51, 16.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imagini rare cu Adrian Nastase. Cadrele filmate sunt dovada clara ca fostul Prim Ministru al Romaniei are grija de sanatatea și confortul lui, dar și al celor din jur.

Cum iși petrece Adi Vasile timpul liber. Antrenorul, extrem de atent la ce poarta cand iese din casa / PAPARAZZI

23:40, 13.04.2024 - Cum și in compania cui iși petrece Adi Vasile timpul liber. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care arata ca antrenorul este extrem de atent la ce poarta cand iese din casa.

Pentru Andrei Vlad mancarea este cea mai importanta! Fotbalistul pune mare preț pe locurile in care iși petrece timpul! / PAPARAZZI

22:50, 05.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania și reușesc sa surprinda imagini interesante cu acestea. In materialul de mai jos, Andrei Vlad demonstreaza ca este atent cu dieta sa și a mers doar in locuri cu ștaif sa manance.

Ce face Marius Lacatuș la primele ore ale dimineții. Cum iși incepe ziua fostul fotbalist / PAPARAZZI

23:05, 30.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imagini rare cu Marius Lacatuș. Ce face fostul fotbalist la primele ore ale dimineții. Cum iși incepe ziua cel mai titrat fotbalist din istoria Stelei.

Primele imagini cu Gheboasa, dupa ce a fost audiat intr-un dosar de trafic de droguri. Cum și in compania cui iși petrece timpul cantarețul / PAPARAZZI

22:45, 06.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins primele imagini cu Gheboasa dupa ce a fost audiat intr-un dosar de trafic de droguri. Cum și in compania cui iși petrece timpul cantarețul.

Daliana Raducan muncește și cand ar trebui sa se relaxeze. Iubita lui Razvan Simion pune viața profesionala pe primul loc și in timpul liber / PAPARAZZI

23:01, 01.03.2024 - Daliana Raducan muncește și cand ar trebui sa se relaxeze. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc ca iubita lui Razvan Simion pune viața profesionala pe primul loc și in timpul liber.


Ce parere ai despre aceasta stire?