Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alex Bodi şi-a golit cardul! Suma colosală cheltuită pentru a o recuceri pe Bianca Drăguşanu

Publicat:

si s-au imbarcat in cel mai luxos zbor spre , iar vedeta a calatorit ca o printesa in propria ei cabina, cu dus, bar, Internet. Un zbor la clasa business ofera una dintre cele mai luxoase calatorii comerciale posibile, cu locuri spatioase si dotari si servicii de lux, inclusiv televizoare. Toate locurile au minibar, porturi USB, precum si geamuri cu "perdele" controlate electic. Un adevarat spectacol pentru care omul de afaceri a platit 4.000 de euro pentru biletele de avion dus-intors, plus alti 4.000 de euro pe cazarea la un hotel de fite.

Bianca…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

„Delta Dunarii” de pe Siret. Satul de vacanța de 82 de hectare, cu zoo, pescuit sportiv și kilometri de canale unde te poți plimba cu barca

07:00, 04.05.2024 - „Delta Dunarii” de pe malul Siretului, satul de vacanța Zaga Zaga, este una dintre cele mai noi opțiuni turistice din zona Moldovei. Aflata fix la granița intre Galați și Vrancea, cu o suprafața de 82 de hectare, ofera zeci de variante de petrecere a timpului liber, de la cazare la pescuit sportiv sau…

Unde au mers Bianca Dragușanu și Gabi Badalau prima data, dupa ce s-au intors din vacanța din Dubai. Cum s-au fotografiat cei doi / FOTO

22:45, 10.04.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat, in urma cu cateva zile, intr-o vacanța de vis, prima in formula completa. Dupa ce s-au distrat pe cinste in Dubai, cei doi s-au intors in Romania. Unde au mers prima data cei doi, dupa ce au revenit in țara.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, imagini din prima vacanța in formula completa. Cat de bine se distreaza pe taramul milionarilor / FOTO

11:40, 05.04.2024 - Ieri, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna in formula completa. Blondina și afaceristul au ales sa se relaxeze pe taramul milionarilor, iar de curand, au postat și primele imagini din Dubai.

Obiceiul la care Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu renunța nici in vacanța. Ce fac cei doi indragostiți / FOTO

09:40, 24.03.2024 - Exista un obicei la care Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu pot renunța nici macar atunci cand se afla in vacanța. Cei doi indragostiți țin cont de aspectul lor fizic, astfel ca acest lucru este foarte important pentru ei. Iata ce fac vedeta și omul de afaceri in Dubai!

Luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine. Unde poti pleca in vacanta cu mai putin de 15 euro

22:35, 16.03.2024 - Dupa cum bine se știe, Ryanair este principala companie aeriana low-cost din Europa, și la inceputul lunii ianuarie anunța ca lanseaza noi zboruri din 10 țari. Pe langa aceste noi zboruri, vorbim și de luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine.

Oferta speciala la biletele de avion pentru august, anunțata de TAROM: 120 de euro zborul dus-intors, cu bagaj inclus, catre patru destinații din Europa

17:51, 16.03.2024 - TAROM a anunțat o oferta speciala pentru zborurile din luna august, in patru destinatii din Europa indragite de romani, tarifele biletelor de avion fiind de 120 de euro dus-intors, cu bagaj de mana inclus.

Horoscop joi, 7 martie. O zodie iși face planuri de vacanța. De ce ar putea avea Fecioarele un conflict

22:00, 06.03.2024 - Horoscopul de joi, 7 martie, prevestește ca un nativ iși va face planuri pentru o vacanța binemeritata. Vești mai puțin bune pentru cei din zodia Fecioara, predispuși sa intre intr-un conflict, daca nu-și masoara atent cuvintele. Lorina, astrologul Click!, vine cu predicțiile complete.

Cum a ajuns un cuplu din Cluj sa ramana fara bani și mașina, dupa un simplu click pe un anunț de pe internet

12:00, 29.02.2024 - Un cuplu din județul Cluj a crezut ca investește peste 5.000 de dolari in acțiuni la bursa și ca va caștiga rapid o avere, dar nu a fost deloc așa. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?