Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ - Români BLOCAŢI de ore întregi pe un aeroport din Roma. Zborurile, anulate din cauza viscolului / VIDEO

Publicat:

Zeci de romani sunt blocati de ore intregi, pe aeroportul Ciampino din Roma. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, toate zborurile au fost anulate. Oamenii acuza lipsa de organizare si spun ca au ajuns sa se calce in picioare, cozile fiind interminabile.

Datorita condițiilor meteo toate zborurile din au fost anulate. Calatorii se calca in picioare și stau cu orele la coada pentru a cere noi zboruri la agenția Ryanair. Condițiile sunt inumane și situația este foarte confuza”, a scris sotia unuia dintre pasageri pe Facebook .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente dramatice: oamenii blocați in Noua Caledonie au ramas fara mancare din cauza revoltelor violente

18:50, 18.05.2024 - Australienii blocați in Noua Caledonie raționeaza mancarea in timp ce așteapta o cale de ieșire din acest teritoriu insular tulbure din Pacific, dupa revoltele in care patru persoane au murit, a declarat sambata un turist din Sydney.

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

MAE, anunț de ultima ora! Mai mulți romani sunt blocați in Dubai din cauza inundațiilor

13:35, 18.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un anunț de ultima ora referitor la situația de urgența din Dubai, unde mai mulți romani au fost blocați din cauza inundațiilor devastatoare. Autoritațile locale și echipa diplomatica romana au mobilizate pentru a interveni și a oferi asistența acestor cetațeni…

Ultima ora – Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta (VIDEO)

18:25, 17.04.2024 - Ultima ora: Romani blocați in Dubai, din cauza inundațiilor: MAE a intrat in alerta Doua grupuri de cetațeni romani ale caror curse aeriene au fost anulate din cauza fenomenelor meteorologice extreme sunt blocate in Aeroportul Internațional Dubai, anunța MAE, relateaza Mediafax.

Incident la metrou! Mii de calatori, blocați in stație, la Unirii 2, dupa ce un pasager a forțat ușa unui tren

09:31, 17.04.2024 - Un calator ar fi fortat usile trenului care stationa la Unirii 2, motiv pentru acre usile nu au mai putut fi inchise. Oamenii au asteptat minute in sir pe peron pana la remedierea problemei.  De ce a mers cu metroul Catalin Cirstoiu. Explicațiile candidatului PSD-PNL la Primaria Capitalei "In jurul…

Alerta maxima in Israel: toate activitațile publice au fost anulate pe fondul amenințarii Iranului

22:31, 13.04.2024 - Israelul și a plasat forțele armate in stare de alerta maxima, sambata, din cauza unui posibil atac al Iranului. Zeci de avioane de lupta sunt gata sa intervina. Autoritațile israeliene și-au pus forțele armate in stare de alerta maxima din cauza amenințarilor cu un posibil atac al Iranului. Ca masuri…

Vești bune pentru romani! Zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța, reluate de Ryanair

22:50, 04.04.2024 - Vești bune pentru romani! Incepand cu luna iunie a acestui an, reprezentanții companiei aeriene Ryanair a anunțat ca va relua zborurile catre una dintre cele mai dorite destinații de vacanța.

Prețul carnii de MIEL a explodat. Romanii vor cumpara carne de PAȘTE la suta de grame

12:50, 11.03.2024 - Prețul carnii de miel a explodat, in timp ce 40% din producție se exporta. Motivul se regasește in faptul ca exportul a devenit singura soluție pentru fermierii care trebuie sa-și recupereze investiția. Iar in tot acest timp mulți dintre romani vor avea anul acesta un Paște la suta de grame, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?