Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alerta poliției: strada Albișoara este inundată

Publicat:

Strada Albișoara din orașul Chișinau este impracticabila, anunța Poliția Republicii Moldova. Polițiștii roaga insistent șoferii ca sa evite deplasarea pe strada Albișoara, pentru deocamdata este impracticabila din cauza ploii torențiale. Meteorologii au emis de instabilitate atmosferica pentru perioada de 5-6 iulie curent.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Polițiștii vin cu o atenționare pentru șoferi

16:30, 03.05.2024 - Poliția Republicii Moldova a venit cu un mesaj de atenționare pentru șoferi, noteaza Noi.md Potrivit oamenilor legii, astazi, pina la ora 21:00, și miine, pina la ora 12:00, se prognozeaza flux sporit de transport pe toate direcțiile de ieșire din Chișinau. In acest context, polițiștii defluidizeaza…

Alerta meteo - Cod Galben de vijelii, grindina și furtuna in zeci de localitați

18:30, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca joi poate fi furtuna in mai multe localitați din sudul Moldovei. Sunt vizate mai multe localitați din județele Galați și Vrancea. Meteorologii au emis cod galben.

A sarit de la etajul 2 al Inspectoratului: Poliția din capitala, in alerta dupa ce un minor reținut a fugit ieri

10:25, 24.04.2024 - Polițiștii din capitala sunt in alerta, dupa ce minor reținut și dus la Inspectoratul de Poliție Botanica a fugit, ieri, din incinta instituției. Informația a fost confirmata, pentru UNIMEDIA, de șefa secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Alerta meteo - ANM a emis Cod Galben de vremea rea in mai multe județe / Harta zonelor vizate

10:36, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.ana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Alerta in Capitala! A fost gasit un cadavru. Polițiștii de la Secția 5 intervin de urgența

15:55, 05.04.2024 - Alerta in Capitala! O descoperire șocanta a fost facuta in zona de competența a Poliției de la Secția 5. A fost gasit un cadavru, iar polițiștii intervin de urgența pentru a investiga situația. Oamenii legii se ocupa in aceste momente de cercetarea cazului.

Alerta meteo in Romania: Cod Galben pentru vant și ploi

23:40, 27.03.2024 - Meteorologii de la ANM (Administrația Naționala de Meteorologie) au emis o avertizare de Cod Galben pentru o mare parte a țarii, valabila pana vineri seara. Vantul puternic și ploile sunt așteptate sa afecteze zonele de munte și vestul țarii. Rafalele de vant se vor intensifica, in special in zonele…

Video cu momentul in care o mașina de poliție lovește in plin un ATV pe care il urmarea și-l rastoarna, intr-un oraș din Moldova

10:25, 26.03.2024 - Imagini cu momentul in care o mașina de poliție lovește un ATV, in Republica Moldova, au devenit virale in mediul online luni, 25 martie. Inspectorat General de Poliție de la Chișinau a confirmat incidentul și de asemenea a explicat filmarea, scrie site-ul Agora.Filmarea e datata 18 februarie, insa…

O noua alerta emisa de meteorologi: Botoșaniul sub COD GALBEN

14:35, 07.02.2024 - Meteorologii au actualizat prognoza și au emis atenționare meteorologica nowcasting de tip Cod Galben de intensificari ale vantului pentru județul Botoșani, pana la ora 17:00.                  


Ce parere ai despre aceasta stire?