Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă meteo în Moldova, vin înghețurile! Cei care cultivă legume trebuie să ia măsurile necesare

Publicat:

Cei care cultiva legume trebuie sa ia masurile necesare, pentru ca vin inghețurile la sol. Meteorologii prognozeaza in perioada 19 - 23 septembrie temperaturi de pana la minus doua grade la suprafața solului și parțial in aer.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Vremea 22 mai: Alerta maxima, Romania e maturata de furtuni - Prognoza zilei

07:01, 22.05.2024 - Astazi, vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse insotite de descarcari electrice in vestul, sudul, centrul tarii si pe arii restranse in rest. Aversele vor avea si caracter torential, in intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor…

Ordin privind condițiile necesare pentru comercializarea de legume și fructe

07:10, 15.05.2024 - Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a publicat in transparența decizionala un proiect de Ordin al Președintelui ANPC, ca o completare a unui act normativ similar dat publicitații in 2021, pentru realiza o mai buna informare a consumatorilor, arata un comunicat de presa al instituției.…

Innorat, dar fara ploi: Ce ne pregatesc meteorologii pentru ziua de astazi

07:15, 06.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Vremea se menține uscata, iar cerul va fi acoperit in cea mai mare parte a zilei, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

HARTA Alerta de vreme rea: Vant puternic in mai multe zone din țara, rafalele depașesc 90 de km/h. Cum va fi vremea in Bucuresti

10:31, 29.03.2024 - Meteorologii au emis, vineri dimineața, o avertizare Cod galben de vant pentru județe din Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei, valabila pana la ora 18:00. Rafalele vor depași 90 de km/h in Carpații Orientali.

Alerta meteo! Un val de praf saharian va trece peste Romania

12:35, 27.03.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca o masa de aer cu praf saharian va traversa miercuri și joi Romania. Potrivit specialistilor ANM, in noaptea de joi spre vineri, aceasta masa de aer va depași aria geografica a tarii noastre și se va regasi deasupra Marii Negre și Ucrainei. Astfel,…

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?