Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alertă maximă în Franța. Marcela Feraru: "Poliția mizează pe stresul lor"

Publicat:

Cei doi teroriști, frați, ce au ucis 12 persoane în atacul armat asupra redacției , sunt înconjurați de forțe de ordine în aceste momente.

, jurnalista romanca in Franța, spune ca, la cum sta situația in aceste momente, poliția nu va intra peste cei doi teroriști, baricadați intr-o casa de la 60 de kilometri de Paris.

"Poliția mizeaza pe stresul lor", a precizat . Jurnalista romanca a adaugat ca "Daca ar intra in casa, ar avea loc un schimb de focuri și credem ca incearca sa-i prinda vii".

a adaugat…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trophee Clarins: Simona Halep vs McCartney Kessler - Romanca, favorita la Paris

11:21, 14.05.2024 - Simona Halep - McCartney Kessler, meci contand pentru primul tur al turneului WTA 125 de la Paris (Franta), este programat, marti, 14 mai, nu inainte de ora 15:15, pe terenul central al complexului Lagardere din Bois de Boulogne, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

(video) Jocurile Olimpice 2024. Flacara olimpica a ajuns in Franta: Momente spectaculoase la Marsilia

15:35, 09.05.2024 - Dupa o parada maritima grandioasa, flacara olimpica si-a facut miercuri seara intrarea maiestuoasa in portul vechi din Marsilia la bordul navei cu trei catarge Belem, iar primul vas olimpic al JO de la Paris 2024 a fost aprins de rapperul francez Jul, relateaza AFP, citat de news.ro .

JO-2024: Flacara olimpica a ajuns in Franta. Momente spectaculoase la Marsilia

23:05, 08.05.2024 - Dupa o parada maritima grandioasa, flacara olimpica si-a facut miercuri seara intrarea maiestuoasa in portul vechi din Marsilia la bordul navei cu trei catarge Belem, iar primul vas olimpic al JO de la Paris 2024 a fost aprins de rapperul francez Jul, relateaza AFP.

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

Paris 2024: Poliția a reținut un adolescent care voia sa „moara ca un martir" la Jocurile Olimpice

19:35, 26.04.2024 - Poliția antiterorista din Franța a reținut un baiat de 16 ani in urma unei declarații pe rețelele de socializare in care iși exprima dorința de a „muri ca un martir" la viitoarele Jocuri Olimpice de la Paris din aceasta vara.

Alerta la o catedrala din Franța. De ce a venit poliția

11:06, 28.03.2024 - Catedrala din Strasbourg, edificiu turistic și emblematic al acestui oraș din estul Franței, a fost evacuata pentru scurt timp, miercuri dupa-amiaza, in urma unei false amenințari cu bomba. Potrivit unei surse din politie, masura evacuarii a fost luata in urma unui apel telefonic neidentificabil, primit…

Handbal (f) / Transfer tare la SCMU Craiova! Golghetera Croației va juca in Banie

11:31, 26.02.2024 - A inceput reconstrucția pentru sezonul care urmeaza la echipa feminina de handbal a Craiovei. Cu mai bine de șase luni pana la startul noului campionat, clubul din Banie a facut cunoscut anunțul cooptarii jucatoarei Camila Micijevic! Internaționala Croației, medaliata cu bronz la ultimul Campionat European,…


Ce parere ai despre aceasta stire?