Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alerta cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, FALSĂ. Ce riscă individul care a făcut apelul

Publicat:

In urma verificarilor efectuate de forțele de ordine, alerta cu bomba nu s-a adeverit. Polițiștii nu au depistat obiecte sau substanțe explozibile.Oamenii legii au inițiat un proces penal și au dispus mai multe acțiuni in vederea identificarii autorului alertei cu bomba.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE: Alerta cu bomba de pe Aeroportul Chișinau s-a dovedit a fi falsa

21:55, 21.04.2024 - UPDATE//Alerta cu bomba de pe Aeroportul Chișnau s-a dovedit a fi falsa. Activitatea Aeroportului Internațional Chișinau a fost reluata in regim normal. //Pe fapta data a fost inițiata o cauza penala pentru comunicarea mincinoasa cu buna-stiinta despre actul de terorism, conform art. 281, care se pedepseste…

(update) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba falsa: Ce risca faptașul

19:30, 21.04.2024 - Alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau s-a dovedit a fi falsa. Potrivit ofițerei de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi, activitatea aerogarii a fost reluata in regim normal.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Descoperire macarba in Dambovița! Un cadavru a fost gasit pe camp. Oamenii legii sunt in alerta

21:40, 05.04.2024 - Oamenii legii sunt in alerta! Un cadavru a fost gasit pe camp, in Dambovița. Descoperirea macabra a fost facuta in aceasta dupa-amiaza. Polițiștii și procurorii fac ancheta pentru a stabili, cu exactitate, ce s-a intamplat.

Alerta in Capitala! A fost gasit un cadavru. Polițiștii de la Secția 5 intervin de urgența

15:55, 05.04.2024 - Alerta in Capitala! O descoperire șocanta a fost facuta in zona de competența a Poliției de la Secția 5. A fost gasit un cadavru, iar polițiștii intervin de urgența pentru a investiga situația. Oamenii legii se ocupa in aceste momente de cercetarea cazului.

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Panica inainte de decolarea unui zbor Wizz Air Belgrad – Barcelona, dupa un apel anonim care a anunțat plasarea unei bombe la bord | VIDEO

10:10, 01.03.2024 - Toate zborurile catre aeroportul Nikola Tesla din Belgrad au fost deviate spre Timișoara, joi seara, 29 februarie, dupa ce un apel anonim a anunțat plasarea unei bombe la bordul unui zbor Wizz Air spre Barcelona, relateaza Blic. Alerta a fost falsa.Apelul a fost primit la ora locala 19.15, o ora mai…

Atacatorul din Centrul Vechi este un fost luptator MMA. Victima, in stare grava la spital: detalii șocante din ancheta

17:50, 27.02.2024 - Surse din ancheta spun ca fata ar fi fost prostituata, iar barbatul, cetațean moldovean, ar fi apelat la serviciile ei. Imaginile de pe camerele de supraveghere din zona ar fi singurele dovezi care i-ar fi ajutat pe oamenii legii sa-l prinda pe autor.Alerta a fost data duminica dimineața, abia dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?