Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alegerea unui nou preşedinte al CSM a fost amânată

Publicat:

Alegerea unui nou presedinte al CSM a fost amanata  Foto: Arhiva.

al Magistraturii a amânat marti, 10 decembrie, alegerea unui nou presedinte al CSM.

Decizia a fost luata dupa ce la votul pentru desemnarea Nicoletei Margareta Tînt în functia de presedintele al Consiliului a iesit de doua ori egalitate, 9 voturi 'pentru', 9 'împotriva' si  un vot nul.

Magistratii au votat-o doar pe noua vicepresedinte al CSM, procuroarea Tatiana Toader.


Etichete al MagistraturiiCSMTatiana ToaderNicoletei…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

CSM a dezamagit-o pe Alina Gorghiu. Ce așteptari avea in cazul judecatoarei din dosarul 2 Mai

14:11, 25.04.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a luat in discuție miercuri solicitarea venita de la Inspecția Judiciara care cerea suspendarea judecatoarei Ancuța Popoviciu din dosarul 2 Mai. Magistrații au respins cererea primita, iar judecatoarea a scapat de suspendare. Se pare ca CSM a dezamagit-o pe…

(video) Ședința CSM: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

14:51, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda s-au regasit mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

11:05, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

Judecatorii, asteptați la Adunarea Generala: Cand va avea loc evenimentul

21:40, 26.02.2024 - Magistrații din toata țara sunt așteptați la Adunarea Generala a Judecatorilor. Evenimentul va avea loc pe 1 martie curent, incepand cu ora 10.00 și se va desfașura in incinta Palatului Republicii, anunța Consiliul Superior al Magistraturii.

CSM scoate la concurs peste 100 de posturi de judecator si procuror

22:25, 09.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii ( CSM ) organizeaza, in perioada februarie – iulie, un concurs pentru ocuparea a peste 100 de posturi de judecator si procuror. ”Consecvent in ceea ce privște strategia de ocupare a posturilor vacante din sistemul judiciar, la data de 6 februarie 2024, Plenul Consiliului…

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de membru al Colegiului disciplinar din cadrul CSM, prelungit

11:30, 31.01.2024 - Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a prelungit termenul de depunere a cererilor la concursul pentru ocuparea funcțiilor de membru al Colegiului disciplinar. Astfel, candidatii din rindul judecatorilor instanțelor judecatorești de la toate nivelurile pot depune la Consiliul Superior al Magistraturii,…

(video) CSM anunța concurs pentru alegerea unui judecator din cadrul Curților de Apel, in calitate de membru al Consiliului

12:25, 30.01.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii anunța concurs pentru alegerea unui judecator din cadrul Curților de Apel, in calitate de membru al CSM cu competențe depline. Termenul de depunere a cererilor de participare este de 30 de zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?