Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Albastrul i-a purtat noroc! Bianca Ionescu este aleasa publicului și merge în marea finală "Next Star"

Publicat:

 Deși are abia 12 ani, Bianca este foarte superstițioasa: în prima parte a zilei nu merge cu spatele pentru ca i se întoarce ziua pe dos. În timpul testelor mescteca același fel de guma pe care îl mesteca atunci când a învațat, ca sa-și aminteasca totul.

Mai mult, de fiecare data când participa la Olimpiade sau la concursuri importante , Bianca poarta albastru. Obligatoriu. Momentul ei de pe scena "" a impresionat atât juriul, cât și publicul.

Deși nu a fost câștigatoarea ediției, adolescenta a…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

GSP: Exista prietenie in tenis? Sorana Cirstea, raspuns direct. „Sa va povestesc ceva. Asta sigur o sa faca deliciul publicului. Ca e cu Simona"

19:45, 21.05.2024 - Sorana Cirstea (30 WTA, 34 de ani) a vorbit despre relațiile de prietenie pe care jucatorii le pot dezvolta intre ei in circuitul profesionist și a povestit o intamplare cu Simona Halep (1139 WTA, 32 de ani).

Neatza cu Razvan și Dani. Cat de frumos și-a educat Sanda Ladoși copiii. Artista este mandra de ei: ”Nu e ușor” / VIDEO

12:16, 14.05.2024 - Sanda Ladoși este mama a doi copii și pe masura ce cresc, ea devine din ce in ce mai mandra de ei Artista a vorbit despre relația frumoasa pe care o au și cum a reușit sa ii educe astfel incat sa fie o echipa. Nu i-a fost ușor, insa rezultatele de care se bucura acum sunt pe masura!

Veteranul Borussiei Dortmund, ironii dupa calificarea in finala: „Noroc ca suntem baieți buni!”

09:25, 09.05.2024 - Mats Hummels (35 ani) a fost eroul formației lui Edin Terzic in victoria de pe Parc des Princes, ce a propulsat-o in ultimul act al celei mai titrate competiții inter-cluburi din lume, Champions League. Fundașul central a marcat unicul gol al nemților cu PSG și a fost declarat cel mai bun jucator al…

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Neatza cu Razvan și Dani. Ionița și Viorica de la Clejani, cadou fabulos din partea lui Jonny Depp: ”Marele actor mi-a facut...” / VIDEO

12:40, 22.03.2024 - Ionița și Viorica de la Clejani au o relație foarte apropiata cu Johnny Deep, dupa cum chiar ei au declarat, astfel ca a fost o placere pentru celebrul actor sa ii faca un cadou fabulos lui Ionița de la Clejani. Iata ce a primit și care a fost reacția lui!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Știrile Antena Stars. Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Prezentatorul TV a facut lumina: „Un moment...” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Dani Oțil a fost banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, pe vremea cand cei doi aveau o relație. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a facut lumina in acest caz. Iata ce marturisiri a facut prezentatorul emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu!


Ce parere ai despre aceasta stire?