Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ai probleme cu somnul? Iată câteva trucuri care de vor ajuta să adormi mai repede și să te odihnești bine

Publicat:

Lipsa odihnei nu doar ca ne impiedica sa ne concentram, dar ne predispune la depresie, raceala, gripa, diabet, infarct, dar si la acumularea de kilograme in plus. Se pare ca tulburarile de somn apar din cauza unor obiceiuri proaste, care se pot corecta relativ usor. Iata ce e de facut: Fa-ti o lista cu sarcinile […]

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce recomanda experții in somn pentru a regla orele pierdute noaptea. Sigur nu știai acest detaliu

09:20, 16.04.2024 - Somnul se numara printre cele mai importante aspecte pentru o viața sanatoasa. Lipsa acestuia poate duce la boli foarte grave și afecțiuni la nivelul creierului. Specialiștii ne spun cum putem recupera orele pierdute de somn. Cum poți recupera orele pierdute de somn Pentru a avea parte de suficient…

Probleme in construcții la Cluj. ITM a dat amenzi de sute de mii de lei pentru munca „la negru”, autorizații lipsa și salariu „nefinisat”

15:35, 10.04.2024 - Inspecția Muncii Cluj a prins cu „mața-n sac” mai multe firme de construcții din județ, iar neregulile constatate au fost diverse, unele dintre ele puneau in pericol siguranța angajaților.

Expert in Mediu, despre lipsa de educație ecologica la romani: „Cumparam mult, aruncam repede și mult”

22:35, 31.03.2024 - Experții in managementul deșeurilor subliniaza legatura intre educația ecologica și educația financiara, evidențiind impactul consumului asupra generarii deșeurilor. Implementarea unor programe educaționale in școli ar putea reduce semnificativ cantitatea deșeurilor, conform studiilor in domeniu.

Fructul care te ajuta sa adormi și care stimuleaza producția de serotonina

19:40, 25.03.2024 - Știm ca exista anumite lucruri pe care trebuie sa le evitam daca vrem sa ne bucuram de un somn odihnitor, precum zaharul, alcoolul și cofeina, insa exista și un fruct pe care ar trebui sa-l mancam inainte de culcare, relateaza Mirror.

Copiii au probleme de vorbire dupa izolarea din pandemie. „Parinții nu au reușit sa suplineasca lipsa de activitate”

12:11, 15.03.2024 - Copiii și parinții inca se confrunta cu efectele izolarii din perioada pandemiei Covid, anunța  Bihoreanul , care citeaza medici logopezi. In Bihor tot mai mulți preșcolari și elevi din clasele primare au probleme de pronunție, pentru ca in anii in care ar fi trebuit sa-și dezvolte abilitațile de vorbire…

Cum sa adormi mai repede. Vezi cel mai eficient truc pentru un somn odihnitor

08:50, 19.02.2024 - Un somn bun este ceea ce are nevoie orice om, pentru buna funcționare a organismului, dar și pentru o buna calitate a vieții. Daca te-ai confruntat sau daca inca te confrunți cu insomnia, trebuie sa știi ca nu ești singura persoana. Iata ce trebuie sa faci pentru un somn odihnitor. In cazul in care…

Trucuri care te ajuta sa reduci consumul de carne. Alimente sanatoase și delicioase pe care sa le incluzi in dieta

23:20, 15.02.2024 - Este cunoscut faptul ca un consum de carne roșie, mai mult de 3 zile pe saptamana, creeaza probleme de sanatate. Exista insa cateva trucuri simple care te ajuta sa reduci cat mai mult carnea din alimentație.

Cinci trucuri de design care te vor ajuta sa-ți amenajezi singur locuința

15:15, 07.02.2024 - ADVERTORIAL. Amenajarea propriei locuințe poate fi o experiența care sa-ți aduca numeroase satisfacții și de care sa te bucuri impreuna cu familia. Astfel, poți reuși sa explorezi noi tendințe și sa-ți personalizezi spațiul de locuit așa cum iți dorești.


Ce parere ai despre aceasta stire?