Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ai mânca așa ceva? Cum arată găina cu carnea neagră

Publicat:

Hamburgherii negri care se comercializeaza in Japonia provin din carnea unor gaini si nu contin coloranti. Restaurantele fast-food din Japonia au introdus de curand in meniu un hamburgher special, de culoare neagra. Desi initial se credea ca aceasta culoare a fost indusa de producatori, au aparut imagini cu gainile din carnea carora sunt produse aceste delicatese inedite. Rasa acestora se numeste “silkies” si exista ferme care le cresc in Asia, potrivit modernfarmer.com. Culoarea neagra a pielii si a carnei gainilor se datoreaza unei rare mutatii generice ce stimuleaza…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce pun gospodinele din Japonia in clatite ca sa fie super pufoase și moi. Ceva mai bun nu vei manca

16:25, 14.05.2024 - Bucataria japoneza, pe langa faptul ca este una extrem de simpla, este și spectaculoasa. Cand vine vorba de anumite rețete, gospdinele din Japonia surprind prin ingredientele folosite, spre exemplu, la banalele clatite. Așa ca, am aflat ca ceea ce pun gospodinele din Japonia in clatite le fac super…

Guvernul nipon transmite SUA ca remarca lui Biden privind xenofobia din Japonia este regretabila

14:20, 07.05.2024 - Guvernul de la Tokyo considera regretabila remarca președintelui american Joe Biden ca in Japonia ar exista xenofobie. "Am facut demersuri in fața Statelor Unite, aratand ca acest comentariu nu s-a bazat pe ințelegerea corecta a politicii Japoniei", a transmis guvernul japonez, potrivit mediafax.

Carnea de piton, propusa ca alternativa la pui sau porc pentru a salva planeta

11:55, 09.04.2024 - Carnea de piton a fost propusa recent ca alternativa la porc sau pasare pentru combaterea schimbarilor climatice. In unele zone, precum Parcul Național Everglades din SUA, aceste reptile se gasesc in numar mare, fiind avansata ideea introducerii lor in lanțul alimentar uman. In foarte multe țari astfel…

Trucul prin care vei recunoaște mereu carnea de pui proaspata. Vei manca sanatos

15:05, 03.04.2024 - Cu recentul scandal iscat de fostul șef ANPC, cu puii galbeni, multa lume iși pune problema daca ceea ce cumpara este proaspat. In acest context, au aparut mai multe sfaturi, de fapt, trucuri prin care vei recunoaște mereu carnea de pui proaspata. Fii atent la detaliile care-ți arata daca e proaspata…

Painea care poate inlocui carnea se va produce la Galați: e hranitoare ca o friptura

00:36, 31.03.2024 - Painea care poate inlocui carnea costa 7-8 lei, a fost inventata de romani si satura rapid. Invenția va ajunge curand și pe mesele pofticioșilor, conform Antena 3. Chiar daca arata, miroase și are gustul obișnuit, super-painea este mai sațioasa, ca și cum ai manca in același timp o friptura. Ceea…

Dorel Vișan, oripilat de afacerea secolului: ”N-aș manca!”. Nutriționiștii romani trag un semnal de alarma EXCLUSIV

11:30, 23.03.2024 - Carnea artificiala sau printata 3D, care inițial era privita ca o mare curiozitate, caștiga teren. Pare sa fie soluția salvatoare in rezolvarea problemei alimentației globale. Este insa și sanatoasa? Codruța Pantelimon, specialist in nutriție, face dezvaluiri, exclusiv pentru Playtech Știri. Veștile…

O „enigmatica” gaura neagra supermasiva a fost descoperita: „Da peste cap ce știam. E ca in problema cu oul sau gaina”

08:05, 04.03.2024 - Astronomi israelieni au descoperit o enigmatica gaura neagra supermasiva din tineretea Universului, invaluita de praf cosmic, folosind datele obtinute de Telescopul Spatial James Webb (JWST), descoperire care pune sub semnul intrebarii modul in care astrofizicienii inteleg cresterea gaurilor negre si…

Culinary Experience, ediția 58. Nu știți ce surprize va așteapta LA TOUR

18:00, 24.02.2024 - Daca e o noua saptamana, e din nou Culinary Experience (in 29 februarie seara). De data aceasta am ajuns la ediția cu numarul 58, fiecare ediție aducand ceva nou pentru cei care vor sa incerce lucruri noi cand vine vorba de bucatarie. „Ediția cu numarul 58. E ceva, nu? Suntem mandri de acest concept,…


Ce parere ai despre aceasta stire?