Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Agenția Europeană a Medicamentului: Vaccinarea la doza 3 cu un ser diferit de cel de la primele doze, mai eficientă

Publicat:

Persoanele care primesc ca doza booster un alt tip de vaccin decat ce administrat la primele doua doze pot avea un raspuns imunitar mai puternic in fața COVID-19, potrivit Agenției Europene a Medicamentului (EMA), relateaza AFP, potrivit Ziare.com . Agentia americana a medicamentului (FDA) a autorizat imunizarea cu un alt tip de ser decat cel folosit pentru schema completa, iar specialiștii europeni inca analizeaza aceasta posibilitate. ”Constatam ca exista cateva rezultate promitatoare in studii care confirma ca aceasta abordare provoaca, prin anumite combinatii de vaccinuri, un raspuns imunitar…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai ceva ca Fat-Frumos! Mancam mici intr-o zi cat alții in șapte

12:05, 01.05.2024 - In Romania, Ziua Internationala a Muncii ar putea fi redenumita Ziua Naționala a Micilor; de 1 Mai, gratarele sfaraie, iar comenzile pentru mici sunt uriașe, arata un studiu citat de Ziare.com. Astfel, potrivit datelor transmise de platforma locala de livrare Tazz, romanii comanda in aceasta zi de sapte…

Ce s-a schimbat in 2024 in privința caștigurilor provenite din chirii. Un expert contabil explica ce platești la stat daca inchiriezi o locuința

17:20, 03.04.2024 - In Romania, veniturile obținute din inchirierea proprietaților sunt supuse impozitarii, iar o parte din aceste cheltuieli ajunge la stat sub forma de impozit pe venit. Persoanele care obțin venituri din inchirierea proprietaților sunt obligate sa declare aceste venituri și sa plateasca impozitul corespunzator…

12 noi medicamente propuse sa intre pe piețele din Uniunea Europeana

20:20, 24.03.2024 - Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) din cadrul Agenției Europene a Medicamentului (EMA) a recomandat 12 noi medicamente pentru aprobare, in cadrul reuniunii din luna martie. Aceste medicamente publicate pe site-ul EMA urmeza sa intre pe piețele din Uniunea Europeana.   De exemplu, CHMP recomanda…

Vești bune pentru pacienți! Ce medicamente noi ar putea aparea pe piața UE / EMA a dat unda verde

06:10, 24.03.2024 - Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) a recomandat in luna martie autorizarea a 12 noi medicamente pentru punere pe piata Uniunii Europene, potrivit datelor publicate vineri de institutie. Este cel mai mare numar de opinii pozitive emise de expertii agentiei intr-o singura sedinta, din iulie 2023.…

Orașul oamenilor parasiți – peste 110.000 de pacienți uitați de autoritați așteapta sa le fie salvata viața

16:46, 04.03.2024 - Peste 110.000 de oameni, mai mult decat echivalentul populației orașului Buzau, majoritatea cu boli grave, așteapta de mai bine de un an sa primeasca medicamentul de care au nevoie. Datele arata ca timpul de așteptare este de peste 900 de zile. Acești oameni sunt vazuți doar ca niște statistici, deși…

Unele medicamentele pentru raceala și gripa conțin substanțe periculoase

12:55, 10.02.2024 - Presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov, trage un semnal de alarma cu privire la o atenționare Agenției Europene a Medicamentului: unele medicamente pentru raceala conțin pseudoefedrina, o substanța periculoasa pentru pacienți.(sursa:stiripesurse.ro) „Principala substanța care se…

Alerta medicala! Substanțe periculoase in medicamentele pentru raceala și gripa. Ce simptome periculoase pot aparea

11:55, 10.02.2024 - Sandra Alexiu, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov, trage un semnal de alarma cu privire la o atenționare Agenției Europene a Medicamentului: unele medicamente pentru raceala conțin pseudoefedrina, o substanța periculoasa pentru pacienți.„Principala substanța care se gasește…

Alerta dupa decesele provocate de malarie. Autoritațile sanitare spun ca vaccinarea este recomandata pentru cei care pleaca in vacanțe exotice

12:35, 07.02.2024 - Schema de vaccinare inaintea unei calatorii internationale este personalizata si este recomandata de medic, in functie de destinatie, durata, vaccinari obligatorii sau recomandate in zona respectiva, riscurile de imbolnavire specifice zonei, au transmis, miercuri, Institutul National de Sanatate Publica si Directia de…


Ce parere ai despre aceasta stire?