Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Află câte costume de baie are Elena Gheorghe în colecția ei!

Publicat:

, vedeta de pe coperta revistei Unica de august (din 23 iulie la chioșcurile de presa), ne-a destainuit cele mai importante lucruri din universul ei de cantareața de succes, dar și de soție și mama fericita. Totodata, Elena ne-a dezvaluit și faptul ca adora costumele de baie și are o colecție impresionanta! Cu aceasta ocazie, ea ne-a dat și niște trucuri legate de felul in care ar trebui sa ne alegem costumul.

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a gestionat Elena Gheorghe un moment in care un coleg de breasla a intrecut masura cu ea. „M-am simțit folosita”

12:20, 21.04.2024 - Elena Gheorghe este casatorita cu Cornel Ene și este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Invitata la Fresh by Unica, vedeta a povestit cum a gestionat un moment in care un coleg de breasla a intrecut masura cu ea. Elena Gheorghe spune ca femeile sunt tratate diferit in activitatea muzicala.„Oamenii…

Doua nume in plina ascensiune ale scenei literare internaționale, traduse in premiera, și reeditarea unei trilogii mult-așteptate, in colecția ANANSI

22:35, 04.04.2024 - Trei noi apariții editoriale imbogațesc din aprilie lista carților traduse in colecția Anansi. World Fiction, doua dintre acestea fiind carți semnate de autoare in plina ascensiune, traduse in premiera in limba romana.

FOTO | Zona din Romania care deține o colecție unica in lume: Totul a inceput in urma cu peste 25 de ani

02:30, 22.03.2024 - Valea Hartibaciului, o zona pitoreasca din județul Sibiu, gazduiește o colecție unica de papuși imbracate in costume populare tradiționale. Colecția, formata din aproape 300 de papuși, este opera a doi foști profesori, Maria și Mircea Dragan. Valea Hartibaciului, care se intinde din Barcuț, localitate…

Romania va avea o baza unica de date de contact pentru toate instituțiile statului. Mircea Abrudean: „Este un pas important pentru a asigura schimbul eficient de informații”

14:20, 14.03.2024 - Proiectul este menit sa aduca o transparența mai mare in administrația publica, permițand cetațenilor, mediului de afaceri și altor parți interesate sa acceseze ușor și rapid informațiile de contact ale autoritaților și instituțiilor publice.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

15:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Evanghelia greco-romana din 1693, aflata in colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei

14:30, 25.02.2024 - Evanghelia greco romana din 1693 este exponatul ce se afla in colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei. A fost tiparita de ieromonahul Antim Ivireanul in Tipografia Domneasca din Bucuresti, iar ferecatura in argint aurit a fost realizata la Brasov, la comanda ctitorului manastirii Hurezi, Constantin…

Formular 212, „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice”

06:35, 22.02.2024 - Formular 212, „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice” The post Formular 212, „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice” first appeared on Partener TV .

Ce spune Elena Marin despre Jador, dupa ce aceasta a fost eliminata de la Survivor All Stars. „Nu e intamplator. Miza e mare”

10:15, 10.02.2024 - Elena Marin a fost eliminata de la Survivor All Stars, iar acum, aceasta a facut primele declaratii despre experiența traita in Republica Dominicana. De asemenea, aceasta a vorbit și despre cum sunt concurentii din echipa Faimoșilor.Elena Marin a vorbit despre experiența in Dominicana, dar și despre…

Cuvinte cheie:

colectia unica elena gheorghe

Ce parere ai despre aceasta stire?