Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, împreună la medicul estetician! La ce intervenție au apelat cei doi

Publicat:

Adriana Bahmuțeanu și se pregatesc intens de nunta! Iși doresc sa arate impecabil in ziua cea mare, așa ca au decis sa apeleze și la medicul estetician pentru mici intervenții chirurgicale la nivelul feței.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a aparut Alina Pușcaș alaturi de soțul ei. Medicul stomatolog Mihai Stoenescu a atras atenția fanilor: „Ce ochi fascinanți are”

10:36, 15.05.2024 - Alina Pușcaș a aparut intr-o ipostaza rara alaturi de soțul ei. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 e casatorita civil din anul 2019 cu Mihai Stoenescu și impreuna au trei copii. Dincolo de cariera ei in actorie și televiziune, Alina Pușcaș și-a intemeiat o familie alaturi…

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Medicul estetician acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

13:26, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a mutilat mai multi pacienti este cercetat sub control judiciar. El are interdictia de a mai efectua operatii.„Fata de persoana in cauza au fost dispuse: masura preventiva a controlului judiciar pentru 60 de zile, interdicția de a efectua intervenții chirurgicale de orice…

Shamieh Hussein, medicul estetician al vedetelor, acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

09:45, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a efectuat mai multe interventii chirurgicale in urma carora mai multi pacienti au suferit afectiuni estetice grave si permanente este cercetat sub control judiciar si are interdictia de a mai efectua operatii, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean.

Amarah, o noua intervenție estetica. La ce operație a apelat de aceasta data cea mai virala tanara transgender / FOTO

11:10, 07.03.2024 - Amarah a ajuns din nou pe mana medicilor esteticieni! Cea mai virala tanara transgender de la noi a trecut, de curand, prin cabinetul specialistului, acolo unde a avut parte de o noua transformare. Iata la ce operație a apelat de aceasta data Amarah!

Power Couple Romania, 28 februarie 2024. Emi a chemat medicul la proba de cuplu. Ce a pațit soțul Madalinei: „Aspacardin aveți?”

21:55, 28.02.2024 - Emi a chemat medicul și a cerut ajutor ca sa poata finaliza proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple Romania, de pe 28 februarie 2024. Concurentul a trecut printr-un moment „de infarct” de fața cu soția lui, Madalina. Iata ce a pațit tanarul.

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.


Ce parere ai despre aceasta stire?