Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, motiv de mare bucurie! Ce anunţ au împărtăşit fanilor? FOTO

Publicat:

si sunt in culmea fericirii. Acestia au avut parte de un eveniment foarte important din viata lor, veste pe care au impartasit-o cu fanii pe retelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un titular de la FCSB a ratat prima convocare la echipa naționala dintr-un motiv inedit

23:15, 20.03.2024 - Siyabonga Ngezana a fost convocat in premiera la echipa naționala a Africii de Sud, dar fundașul celor de la FCSB nu va participa la acțiunea reprezentativei țarii sale pentru ca nu poate parasi Romania.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Xtra Night Show. Cum l-a cunoscut Iuliana Marciuc pe Adrian Enache. Incredibila poveste de iubire dintre cei doi: "L-am admirat..." / VIDEO

00:00, 12.03.2024 - Adrian Enache și Iuliana Marciuc traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproape trei decenii și au impreuna au un fiu pe nume David. Invitata in platoul Xtra Night Show, Iuliana Marciuc a povestit cum l-a cunoscut pe artist.

Magazinele din Romania, invadate de detergenți contrafacuți, la preț de produse premium

07:11, 05.03.2024 - Dupa ce, zilele trecute, s-au descoperit peste 100 de litri de detergent lichid intr-un depozit clandestin din Mureș, care urmau sa ajunga sub eticheta de brand la consumatori, recent, producatorii romani au anunțat ca nu se fac verificari amanunțite ale autenticitații și calitații marfurilor. Motiv…


Ce parere ai despre aceasta stire?